Fönstertvätt medan man sover

IMG_8583_fotor
Efter jag själv fick barn så har jag märkt att man på speglar och fönster kan mäta hur långt ett barn räcks. Hos oss i allafall så är de nämligen fulla med handmärken till en viss höjd. Och att tvätta fönster är ingen favorit hos mig. Dålig kombination de där två sakerna.
Jag har en gång fått låna en fönstertvätt som man skulle hänga över axeln och så var det en lång slang som gick till maskinen och längst ut på slangen fanns en fönstertvätt som man skulle byta munstycke på mellan varven. Jag tyckte maskinen var till mer besvär än vad den gjorde nytta.
Men på skördefesten fick jag höra att det fanns en maskin för fönstertvätt som faktiskt var bra och fungerade. Så när jag skulle in ett snabbt varv via Clas Ohlson i Maxinge och råkade få se den så slank den med ner i kärran. Jag har själv inte testat den för jag har inte behövt det. Jag gav den nämligen som present till min sambo och han har verkligen gillat den. 🙂 Första testet av den gick på 10-15 minuter (medan jag låg och sov) och på den tiden hade han tvättat 5 fönster. Han har förevisat maskinen för mig och den är ju verkligen super bra! Speciellt när det går så snabbt och att det händer medan jag sover 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

5 thoughts on “Fönstertvätt medan man sover

  1. (= Jag fullkomligt älskar att tvätta fönster… Även innan den här maskinen dök upp hos oss för länge sen så var fönstertvätt roligt, men efter den dök upp är fönstertvätt mitt städområde som jag inte ger ifrån mig… De är så himla roligt! Däremot tvättas fönsterna inte oftare… Kanske dags att tvätta fönster innan vintern, de var ett tag sedan (=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s