När citron-tjejen blev en ros-tjej

IMG_7964_fotor
Så länge jag kan minnas så har jag gillat både doften och smaken av Citron. Jag verkligen älskar den frukten. Därför gick det in genom ena örat och ut genom andra när jag fick höra att jag egentligen inte borde använda produkter med citron på min hud för att den torkar ut den. Innerst inne vet jag väl att det stämmer men det är svårt att vänja sig av med något som man haft som vana hela livet. Om jag skall välja något och det finns citron som alternativ är det det jag tar. Det går på automatik.
Det var innan jag hade fått prova Rosewater Balancing Mist. Jag var nämligen helt inne på att jag skulle använda Citrus purifying mist men när jag pratade med Marika i våras så övertalade hon mig att Ros var det jag borde använda. Fattar ännu inte riktigt hur hon lyckades med detta, men är glad att hon gjorde det. För det rosvattnet doftade fantastiskt gott!
IMG_7966_fotor
Så när jag var på fotvård i torsdags till Decorus så passade jag på att köpa hem Parfymen Essence of rose. Den kostade 22 euro och jag tyckte den var superfiffig då det är en roll-on parfym. Den doftar inte starkt utan ganska svag ros och det passar mig för att dofta som en hel parfymbutik på 20 meters avstånd är inte min grej. Så nu har min Laura Biagotti parfym som jag använt sen tonåren (med undantag för några utsvävningar) fått en konkurrent i parfymlådan. Vem hade trott det? 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s