Kingsize skötduk

IMG_7609_fotor
Innan jag fick barn visste jag inte hur mycket jag skulle komma att älska den där högen med rena vita skötdukar. Med M hade vi väl typ 20 st som verkligen gjorde sitt jobb och kan inte tänka mig att var utan dessa till den kommande babyn.
Det jag egentligen aldrig tänkt på var att dessa skötdukar också finns i en större storlek än de som vi haft med M (som är 76 cm x 76 cm). För på samma hemsida som man kunde beställa skötväskan som blir en resesäng fanns också jätteskötdukar. De var 1,2 m x 1,2 m stora och fanns med olika mönster och i olika färger. I ett samarbete med Kidster skulle jag få prova dem. Jag tänkte att det är lättast att ha alla skötdukar i samma färgskala då de tvättas ofta så det blev stjärnor (grå stjärnor på vit skötduk) för min del.
IMG_7657_fotor
Jag trodde egentligen inte att de extra cm skulle ha så stor betydelse men den är verkligen enorm jämfört med de vi har sen innan! När den är så stor så kan man också använda den till mycket mer som t.ex. handduk, lakan, filt, skydd när man ammar, linda den kring barnets kropp då de är vana att ha trångt osv. och dessutom är den sådär sjukt mjuk redan från början. Gillar verkligen dessa skötdukar, gissar att de kommer att vara en räddare i nöden många gånger under de kommande månaderna efter att babyn tittat ut. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s