Skötväskan som blir en säng :)

IMG_7508_fotor
Till M hade jag en Kånken mini som skötväska som jag var jätte nöjd med. Jag hade tänkt att babyn också skulle få en Kånken mini men när vi reser så kan man inte ha x antal olika väskor att bära på. Så jag tittade runt efter en praktisk skötväska att ha när vi reser men hittade ingen som jag riktigt gillade men så råkade få syn på en länk som en studiekamrat delat. Det var en skötväska som både var en resesäng, skötbord och skötväska allt i ett. Jag som älskar praktiska saker där man kan använda något på olika sätt föll ju direkt för den och har nu gjort ett samarbete med Kidster som säljer dem.
Jag började genast fundera hur bra det skulle vara att ha en babysäng med upp på båtarna och när man inte sover hemma. Väskan heter Baby Travel (tillverkare är Delta Babyn som jag inte hört om tidigare) och fanns i två färger grå/blå och mullvad/orange så eftersom jag inte är en stor fan av orange så valde den grå/blå. Färgen tycker jag är fin och passar enligt mig både pojke och flicka.
IMG_7505_fotor
Själva resesängen är 80 cm x 35 cm så min stora docka som har stl 68 på kläder ryms utan problem i den. Sängens ena kortsida går att öppna med dragkjed och på så sätt får man sängen längre och kan också använda den som ett skötbord. Dessutom följer det med ett prickigt lakan och madrass (som har plastad översida) som går att ta bort helt och hållet om man vill.
IMG_7514_fotor
Väskan går väldigt lätt att vika ihop (med kardborrband och plastspännnen som klickar) och sängen är skyddad i mitten på väskan.
IMG_7511_fotor
Väskan har 3 stora fack (där ett har ett fack som man kan ha saker som man vill ha varma eller kalla), två små fack och en nappväska. På de tre stora facken finns det också fickor på utsidan där man kan ha saker man behöver ofta eller med kort varsel (läs skötdukar ).
IMG_7528_fotor
Väskan sväljer verkligen mycket grejer och här på bilden har jag 3 nappflaskor, 1 pkt 1:ans blöjor, 2 skötdukar, 2 ersättningar, 2 nappar, 2 klädombyten till babyn, 2 ombyten till M, soppåsar och ett paket wet wipes i väskan men det finns ännu rum kvar. Alla fack fungerar också att använda när sängen är utvecklad och det är ju jätte praktiskt när barnet sover eller när man byter på barnet.

Det jag inte tänkte på innan var att den också kan funka som en liten portabel lekhage så länge barnet inte tar sig över de 20 cm höga kanterna. Dessutom fungerade babygymet vi har också att ha ovanför den här så det är roligt. När väskan är ihopfälld är den 38 cm x 38 cm så den är ganska stor men sen igen så är det inte bara en skötväska du bär på utan också en resesäng och ett skötbord och tänker man på det så är den fiffigt gjord för att vara så praktisk och så liten som möjligt. Gillar den verkligen som reseväska till babyn och M och ska bli roligt att se hur den fungerar i praktiken när babyn tittat ut 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Skötväskan som blir en säng :)

  1. Sån smart lösning! 🙂 knappast något som vi är i behov av som inte reser längre än till vörå och övernattar, men ändå mycket smat grej 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s