Badskor för våta badrumsgolv

IMG_7185_fotor
Jag har själv aldrig använt badskor och kanske är det just därför jag inte hade tänkt på att köpa sådana till M. Men så fick hon ett par i present och jag blev verkligen överraskad hur bra jag tycker att dom är. När jag tänker på badskor tänker jag främst på att man använder dem i duschutrymmena i simhallar eller vid havet för att inte stiga på t.ex. glasbitar men att de skulle ha så bra sula mot att halka hade jag inte trott. Här hemma hos oss har det blivit standard att M har på dem när vi badar för sulan fäster även om golvet är vått vilket jag varit väldigt glad för många gånger!
IMG_4231_fotor
Badskorna är från Speedo (de heter Jelly Watershoe och inlägget skrivs i samarbete med dem) och är helt och hållet gjorda i mjukt gummi så försöker man ta på dem när de är torra är det ganska svårt men har de varit ett varv i vatten så går det lätt. Tror de finns att köpa hos de flesta sportaffärer och jag borde säkert också investera i ett par för det är inte bara barn som kan halka på våta golv eller bergsklackar. :S
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s