Tre favoritplagg – gravid eller ej

Det roliga är att förutom mina gravidjeans är tre av mina favoritplagg just nu inte alls menat för gravida. Min mage mäter nu 120 cm i omkrets och alla tre funkar perfekt ännu. Dessutom känns det ju bra att det är plagg som man kan använda efteråt också utan att som med jeansen ha en stor tygpåse på magen.
IMG_3401_fotor
Jag har tidigare skrivit om nattlinnet som verkligen är en favorit till natten så den hör självklart till trion.
IMG_7394_fotor
Förutom den så har jag hittat en underbar klänning från Kappahl, förstås i randigt som mycket av mina kläder är. Den är i lite tjockare material som funkat bra på våren och hösten (i juli använde jag den också men inte de allra hetaste dagarna). Den kostade 30,- och min är i stl 40/42, känner att denna kommer att vara en långkörare för mig. 
IMG_7071_fotor
När jag var i Helsingfors på Roadtripp i juli så gick jag förbi Lindex och så föll mitt öga på en kofta som jag bara måste prova. Jag gillar verkligen deras kollektion Holly & Whyte (randigt, randigt, randigt) men denna hör inte till det märket och egentligen är jag inte heller så förtjust i fransar så var själv lite förvånad att jag gillade den. Bilden som de har på sin hemsida gör den inte alls rättvisa, den har en fin skärning och är lång bak till. Materialet är tunt stickat som är jätte mjukt och skönt. Jag föll för den för att den påminner lite om en mysig sommarnatt/höstfilt som man bara kan svepa in sig i och sen tänkte jag att den fungerar perfekt till att svepa in babyn och mig t.ex. när jag skall amma.

Så här är tre av mina favoriter som jag kunnat använda nu i vecka 34 och det bästa av allt att de inte är gravidkläder utan jag kan med gott samvete använda dem så länge jag gillar dem. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Tre favoritplagg – gravid eller ej

    • 🙂 JA! Spännande tider! Gravidtights är verkligen sköna! Men de, amningsbh:n och randiga gravidblusar hoppas jag att jag kan släppa taget om sen när magen är borta även om jag gillar dem också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s