Delfinen vid stranden

IMG_6908_fotor
I sommar är första gången på länge som jag slutat räkna hur många gånger jag simmat. I fjol kunde jag räkna simturerna på en hand men i år har inte handen räckt till ens för en dag.
Vi hade köpt en uppblåsbar delfin som är lika stor som mig att ha med i vattnet som en kul grej. Det som jag tyckte var jobbigt var att ta bjässen med ner och upp ur vattnet hela tiden. För eftersom vi simmat så mycket har botten ca 2 meter ut från stranden fyllts med fotspår som man halkar in i. Inte det lättaste att gå i ensam och speciellt inte med en mega mage, M på ena armen och hålla en enorm delfin i den andra handen. Så istället band jag fast en byklina runt stjärtfenan och byklinans andra ända knöt jag om en sten (med lite timglasaktig form).
Ut med alltihop i vattnet och så behövde jag inte släpa den ner och upp hela tiden. Utan den låg där färdigt i vattnet och väntade. Dessutom behövde jag inte hålla i den hela tiden utan nu kunde vi också ha med den i andra lekar utan att behöva vara oroliga för att den skulle smita iväg i första bästa vindpust.
IMG_6994_fotor
Däremot såg det väldigt lustigt ut på kvällen då ingen var i vattnet och en knallblå delfin låg och guppade i vattnet. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.