Inte utan Cherek-ringar!

IMG_6628_fotor
När M var 1 år fick vi ett par ”vanliga” simringar ni vet såna som ser ut lite som trekanter, men dessa fungerade inte alls på M. Ringarna flöt men inte hennes huvud, hon såg ut som ett V i vattnet. Inte riktigt funktionen man vill att simringar skall ha.
Istället köpte jag Cherekringar från Linneashoppen i Sverige (Japp! De skickar också till Åland!). Vi hade provat dem några gånger när vi gick på babysim hos folkhälsan så jag visste att de verkligen fungerade. Cherekringarna är jättebra för de har själva hålet för armen i mitten och sen är det något innehåll i dem (skumgummi?) som går runt hela armen som gör att de känns rejäla och hållbara när man blåst upp dem. Eftersom de har det där innehållet så tar de också lite mer plats i badväskan men jag tycker inte att det spelar någon roll när de gör att M:s huvud hålls på ytan samtidigt som hon kan röra sig och träna på att simma. Vi har använt våra i 1,5 år nu och de är precis som när vi köpte dem. Till och med min sambo som är supersafe när det gäller alla barngrejer tycker att de är skitbra. Det säger egentligen allt.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Inte utan Cherek-ringar!

  1. De är bäst! Nu har tyvärr en av våra fått pyspunka, men å andra sidan har E i år börjat kravla fram i vattnet utan ringar.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s