Hur gick det med grönsaksskyltarna?

IMG_6454_fotor
I maj skrev jag inlägget om ”skyltar för M i grönsakslandet” och jag var lite skeptisk om laminerade skyltar verkligen skulle hålla ute i landet. Men jag ville ju så gärna ha skyltar så att M skulle se vad som var pågång. Det vi sådde har växt och vi har skördat både ärter, dill, rädisa och persilja men väntar ännu på gurka, vitlöken, solrosen, moroten, pumpa och squashen.
IMG_6458_fotor
Jag trodde inte att skyltarna skulle hålla men nu 3 månader senare så ser de nästan ut som när jag la ut dem. Skylten till vänster har stått ute hela tiden i alla väder och den till höger har inte gjort det. Skillnaden är inte stor: lite lite blekare grön och det är allt. Så detta blir nog en favorit i repris nästa år 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s