Från B-hytt till Suite

IMG_9397_fotor
Igår skulle vi åka tillbaka till Åland och eftersom vi bokat hemresan med mycket kort varsel fanns det inte så många hytter att välja mellan så på vår bokning fanns en B-hytt. Så när vi kom fram till Siljas check-in var det en trött och svettig gravid kvinna med svullna fötter som var allmänt slut i det varma vädret som suttit i en bil och yrat runt i Åbo i 3 timmar som gick fram till kvinnan i luckan och frågade om det råkade ha blivit någon annan hytt ledig. Gissa om jag blev förvånad, glad och på supergott humör när det istället för ett: ”Nej, tyvärr” kommer ett ”Nej, ni har blivit uppgraderade till en Suite och det finns tyvärr inte en Suite med balkong ledig”. Gissa om jag stod som en fågelholk där i luckan!!! Jag blev så otroligt glad! Hon sa att de brukar göra så om det finns möjlighet och att slumpen fallit på oss och ingen var lyckligare än jag!
IMG_9383_fotor
Tänk istället för t.ex. 8204 blev det nu 8203 😀 . Ni förstår att det var en helt annan människa som kom skuttandes tillbaka till bilen efter den infon!
IMG_9332_fotor
Jag berättade inget till de andra utan de fick en glad överraskning när jag öppnade hyttdörren och vi klev in i en 2 rummare med utsikt både fram vid fören och åt sidan, 2 tv:n, en soffa, 2 fåtöljer, dubbelsäng, rymligt badrum, kylskåp, fruktskål, badrockar… Ja, en riktigt lyxig hytt!!!
IMG_9319_fotor
Resan hem brukar alltid kännas som om den tar jätte länge men här njöt vi för fullt och tiden bara flög iväg, kunde ha stannat längre! Var så glad att det var just vi som fått hytten just den här gången! Och tänk så roligt att de överraskar med att ge en lyxig hytt till en resenär som får en härlig överraskning vid in-check! Verkligen tummen upp till Silja för detta! TUSEN TACK!!! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

5 thoughts on “Från B-hytt till Suite

  1. O jösses vilken överraskning! Vi brukar aldrig åka me Silja, gillar inte dem men gör de så här snälla saker kanske man får tänka om 😉

  2. Oj, vilken tur du hade, och vilken tur de hade som slumpade ut lyxhytten till precis rätt person! Och det firar du förstås med ett glas cocis 🙂 Hädanefter skall jag alltid åka Silja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s