Rost/Orange Babysitter – check!

IMG_6521_fotor
Listan på vad jag behöver få fixat innan babyn kommer börjar så småningom ha ganska många överstrykningar. Det känns skönt att ha det mesta färdigt hemma om babyn bestämmer sig för att titta ut tidigare än beräknat. På min lista fanns Babybjörns babysitter, det självklara valet då vi använt en brun till M som vi var supernöjda med. Den var lånad så nu blev det en ny i ett samarbete med Babybjörn. Det är konstigt det där hur man tycker att man inte behöver så mycket nytt när man redan har ett barn men det känns som listan varit nästan lika lång den här gången.
IMG_6525_fotor
Jag var helt inställd på att vi skulle ha en babysitter i svart/mörkgrå men här hemma står nu en Babybjörn Balance Soft i färgen rost/orange. Dessutom är orange en färg som jag aldrig har tyckt om, tills nu. Den såg ju så snygg ut på bild som en liten färgklick. Men jag var nervös när paketet kom hem för man vet ju aldrig hur den ser ut i verkligheten när man bara sett en bild på nätet. Men den är faktiskt jättefin! Både färgen och själva babysittern. Färgen är nog roströd men den orangefärgen skulle jag säga är mer röd än orange. Två ”extra” funktioner som jag verkligen gillar med babysittern är att den tar så extremt lite rum när den är hopfälld (mycket bra när man annars har fullpackad bil när man ska nånstans eller när man vill plocka undan den) och den andra funktionen är att tyget går så lätt att ta av och tvätta och sätta tillbaka. Stolen har tre olika lägen och man kan använda den som ”mysstol” när barnet är lite äldre. Känns bra att nu kunna stryka babysittern från listan och dessutom att jag faktiskt vågade mig på en rost/orange 🙂
Guest star på bilden är min super fina docka som jag inte minns att jag skulle döpt till något speciellt. Jag hade den som barn och äntligen så hittade jag den i min mors och fars garage. Visste att den fanns där nånstans 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s