Puder utan färg

IMG_6474_fotor IMG_6475_fotor
Mitt förhållande till puder är att jag i min tonår använde helt fel färg för min hud, duttade på alldeles för mycket och var allmänt i en ”hej, jag har just hittat nåt som heter smink”-period. Sedan dess har jag egentligen aldrig varit någon puderfantast. Det har nog mest berott på att min hud som varit väldigt torr blev att se ännu torrare ut med puder och så är det de där med att hitta rätt färg.
Så när Marika berättade att det fanns ett puder som var utan färg fattade jag faktiskt inte riktigt vad hon menade. Det var nåt nytt för mig och jag blev ivrig på att testa hur det funkar i verkligheten. Så Rose silk finishing powder fanns med i påsen som jag fick i ett samarbete med Home of Kikas.
Nu på sommarn brukar jag inte använda så mycket mer smink än mascara men är det nåt extra så skulle det vara roligt att ha något att använda mot glansig hy (har peppar peppar inte haft torr hud denna sommar). Men jag vill inte lägga på något med färg eftersom jag har fullt med fräknar som jag stolt visar upp. Då tycker jag att det här pudret är ett bra alternativ för mig eftersom den ger en matt yta som känns len och så behöver jag inte oroa mig för att välja fel färg och att det då skulle se onaturligt ut.
IMG_6531_fotor
En sak som jag tycker är super smart är själva burken. I burken ryms pudret och duttaren men mellan dem så är det ett skiljelock som har små hål i sig vilket gör att det är lätt att få en passlig mängd puder på duttaren, istället för en massa överflödigt puder. Det kan vara att detta finns på alla lösa puder idag men för mig som inte använt puder på x antal år var detta något nytt.

Skall man ut kan det vara bra att ha med dosan i väskan för det behövs lite extra duttande för att behålla mattheten en hel kväll, i alla fall på mig! 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s