Flugan i taket

IMG_6316_fotor
I början på mars brann det i vårt proppskåp och som tur var vi hemma och vakna så allt som behövdes var en jour elektriker som fixade det provisoriskt och sen byttes hela proppskåpet ut strax därpå. De tankar som pluppade upp i huvudet den natten var många och fantasin skenade förstås. Men tanken på hur fruktansvärt bra livräddare en brandvarnare kan vara i en sån situation dök upp hela tiden. I M:s rum finns det en speciell brandvarnare som vi fått som bloggåva nämligen en rosa fluga. Jag tycker den ser så rolig ut samtidigt som det är en rolig detalj i ett barnrum. Den är större än vad jag först trodde när jag såg den på bild på nätet för den är ca 19 cm mellan vingspetsarna (tänk att skriva så om en brandvarnare 🙂 ). Men den rosa flugan är uppe i taket och nästa steg blir att öva på vad M ska göra om flugan i taket börjar pipa.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s