Att hitta det man söker

IMG_6342_fotor
Jag har nästan alltid nån tygbit runt halsen om det så är scarf, tub, buff eller halsduk (nu på sommaren de är det inte så aktuellt med de två sistnämnda). Om jag inte har det så känns det konstigt. Ja, nästan lite naket. De två scarfer som jag använder mest nu på sommaren är inte så färgglada (en svart och en som är svart/vit). Jag har försökt hitta en piggare scarf till sommaren: en fluffig, färgglad och inte så varm. Men jag blir lite irriterad på mig själv för om jag ser ett snyggt plagg som t.ex. en scarf på någon främling så skulle jag gå vilja gå fram och säga: ”Hej! Du har en jättefin scarf! En sån skulle jag också vilja ha. Var har du köpt den?” Men gör jag så? Nej. Och vet egentligen inte varför jag inte gör det. Skulle ju själv bli super glad om nån kom och gav en sån komplimang. Dessutom skulle det vara så mycket lättare om man råkar få syn på något riktigt fint att få veta var den finns att köpa och dessutom glädja någon på samma gång. Men eftersom jag är lite feg och bara sneglar i smyg på fina scarfer jag möter så har jag försökt hitta dem i butiker istället men inte hittat den rätta. Men så igår när M och jag var i Mattssons (matbutiken av alla ställen) så gick vi förbi leksakshyllan och mittemot den fanns där en krok med tuber. Och där fanns den! En tub man kan lägga två varv runt halsen som är fluffig, inte så varm och rosa. Numera min för 12 euro. Supernöjd!
Men jag är fortfarande lite irriterad på mig själv för att jag inte går fram till folk som bär kläder jag gillar och frågar var de köpt dem. Skulle ju vara så mycket lättare och båda blir glada. Det skall jag göra nästa gång tanken slår mig! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s