Vinn ett nattlinne från Beach House!

IMG_5328_fotor
Den 24 juni skrev jag ett inlägg om mitt super sköna nattlinne Bell från Beach House som jag verkligen är glad över att ha, speciellt nu i hettan! Och… Nu blir det en utdelning av samma nattlinne i valfri färg och storlek i samarbete med Beach House! 😀 Så glad att få dela ut min sovfavorit till en av er! 🙂 Jag vill poängtera att nattlinnet är för alla (men ett plus att man även kan använda det som gravid). 

SÅ HUR TÄVLAR MAN?
Gilla ”Jag ska bara” på facebook och dela inlägget om utdelningen (Är ni inte med på Facebook går det bra att delta med att svara på frågan direkt).
▪ Kommentera det här inlägget på bloggen med att svara på frågan: Vilka färger finns Nightgown Bell i? (Svaret hittar ni på Beach House hemsida).

(Jag kommer att redigera svaren så att det står XXX där färgerna är listade och då du kommenterar skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress).

Utdelningen avslutas 15 juli kl 23.59.59 och vinnaren utses den 16 juli bland dem som kommenterat på detta inlägg nedan. Jag kontaktar vinnaren från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 26 juli utses en ny.

Lycka till! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

61 thoughts on “Vinn ett nattlinne från Beach House!

 1. Nattlinnet finns i färgerna XXX.
  Har inte fb, men gillar dig ändå : )
  Jag skulle verkligen behöva ett nytt nattlinne, håller tummarna hårt.

 2. Hej här kommer ett svar från mig också!

  Det fina nattlinne ”Bell” som du lottar ut finns i färgerna: XXX!
  Vilken fin sommarvinst!

  Hälsningar
  Cattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s