Sköljmedlet jag inte trodde fanns

IMG_6076_fotor
Jag kan ärligt säga att jag inte är en sköjmedelsfantast. Jag tycker helt enkelt inte att de doftar gott. Står det äppel på flaskan så doftar det inte sådär gott äppel som jag i min värld föreställer mig att det skall dofta. Så efter att ha köpt x antal flaskor och försökt hitta nåt jag skulle tycka om så gav jag upp.
Men sist vi var till Iniö fyndade jag barnlakan (tyget på bilden) från mina minneslådor som stått i garaget i typ 25 år. Står de så länge i en låda så får de en speciell doft och den ville jag gärna bli av med, så jag skickade ut ett nödrop och fick tips om att ”Comfort den rosa” skulle vara bra. Mycket skeptisk begav jag mig till Mattssons för att handla nåt så exotiskt som sköljmedel. På hyllan stod en rosa flaska som var Comfort Sensation (tillverkas av Via) med doft av ”Strawberry & Lily kiss”. Den kostade 2-3 Euro så tänkte att jag åtminstone kunde testa den även om jag innerst inne tänkte att det var bortkastade pengar.
Men faktisk måste jag erkänna att jag hade fel! Denna doft är den enda som jag faktiskt tyckt om från första stund för redan när jag öppnade flaskan kom ett ”Oj!” med uppspärrade ögon. Den doftar faktiskt jättegott och jag av alla människor känner ett beroende av sköljmedel komma smygande. Det trodde jag verkligen inte skulle hända!

Enligt mig är doften väldigt kvinnlig så jag tror att det kan vara klokt att kolla innan man smäller igång en bykmaskin att alla kläder däri skall dofta jordgubb och kyssta liljor 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Sköljmedlet jag inte trodde fanns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s