De skönaste gravidbyxorna

IMG_5520_fotor
Jag var så glad över mina mina Me&i jeans och hade ju till och med beställt en storlek mindre på det senaste Me&i partyt jag var på. Med M kunde jag ha vanliga kläder ändå relativt länge men nu smackade magen ut direkt, så mina sköna mjuka Me&i var bara att glömma och de fick åka ner i lådan med kläderna jag hoppas kunna säga hej till efter ett år (eller två).
Jag har kläder sparat från när jag väntade M och så har jag fått mycket kläder också men jag ville ändå försöka hitta samma känsla som med Me&i jeansen med ett par gravidbyxor. Känslan av att ha mjukisbyxor på sig men de ser ut som jeans.
Jag sökte på nätet efter de perfekta och komihåg att jag också sett en bild på ett par gravidbyxor på bloggen Malenami som jag tyckte såg snygga ut. Surfade lite till på nätet och många rekommenderade dem så jag klickade in mig på Boob och beställde hem ett par i stl M (byxorna kostar 75 euro i butik och beställer man till Åland är det 75,- + moms + 15 euro frakt som gäller. Visste inte då att de fanns att köpa på Åland hos Familia).
Byxorna är verkligen sköna! De är tunna och super stretchiga, känns verkligen som mjukisbyxor men ser ut som denim jeans. De var så sköna att jag, en sömntörstande mor,  offrade några timmars sömn för att i april stiga upp kl 5.30 för att åka till Familia i stan som då hade 50% på allt mellan 6-7 på morgonen för att köpa ett par till. Men det var riktigt svårt att köpa dem utan att bli upptäckt på gravidklädavdelningen…
Att de är så fruktansvärt sköna väger upp det att de bara har två ögglor för bältet (en på varje höft) för bälte behöver man ha annars går man med gällivarehäng. Jag har använt dem väldigt mycket och förutom att det ena paret har blivit lite slitet på ena knäet (efter att jag kröp på ett berg) har de hållit formen och färgen. Det enda jag skulle ändra på dem om jag kunde är att de skulle ha fler bältesöglor och att magtuben kunde vara lite längre (på mig slutar de strax ovanför naveln, vilket gjorde att tuben i början halkade ner). Är verkligen super nöjd med både Me&i och Boob för nu har jag mjukis jeans både när jag är gravid och när jag inte är det. 🙂

(Bor ni på Åland och har tänkt köpa byxorna skall ni passa på att fara till Familia i Sittkoff som har slutförsäljning och har 40% rabatt på sortimentet tills 5 juli 🙂 )
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “De skönaste gravidbyxorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s