Gratis Babybox i Finland och Sverige

När jag väntade M så fick jag reda på att man i Sverige delar ut boxar (t.ex. finns Baby to be och Babybox) med lite smått och gott till gravida och den kommande babyn. Jag tyckte nu som då att det är en bra grej. Men i Finland hittade jag då inget motsvarande förutom då mammalådan.
IMG_4881_fotor
Så när jag nu är gravid igen och fick höra att Babybox finns i Finland blev jag riktigt nyfiken på vad den innehåller. Så när jag skulle träffa tjejgänget i Åbo passade jag på att hämta ut ett paket när jag hade lite tid på morgonen. I butiken som jag hämtade paketet hade de en stor trave med Babyboxar och så var det bara att ta en från högen då man visat upp sin kod (som man fick från hemsidan).
IMG_4879_fotor
I min Babybox fanns det några blöjor från pampers, en body, en ljusgrön skötduk, en nyckelring (med en kod som gör att om man tappar den kan den som hitta den lägga den i närmsta postlåda och du får tillbaka den), lite broschyrer, ett häfte om recept till småbarn, rabattkoder och sist men inte minst en haklapp från Me&i. Jag är riktigt förtjust i Me&i moln mönster så jag den blev jag speciellt glad för!
Så om ni väntar barn vill jag tipsa om att ni kan hämta ut en gratis Babybox om ni känner för det! Både i Sverige och Finland 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

6 thoughts on “Gratis Babybox i Finland och Sverige

 1. Åh, skulle jag vetat det när jag var gravid. Försökte leta efter något motsvarande på finska sidan men hittade inget. Nu vet jag till nästa gång, om det blir någon 😉

  • Ja, jag TROR det är ganska nytt det hela för ingen av dem som jag har berättat det för hade hört om att det fanns en sån box. Så hoppas att det är stor åtgång så den fortsätter 🙂

 2. fast i babyboxen här i sverige så är det ju mest reklam i tycker jag.
  Mammalådan du nämner här uppe har ju verkligen ett innehåll som man behöver i starten efter man fått sin lilla guldklimp.

  • Jo, mammalådan är verkligen en lyx vi har här i Finland och den innehåller mycket bra. Babyboxen är gratis så jag förstås att de som sponsrar till den också vill göra extra reklam för sina produkter och skicka med reklambroschyrer. Jag vet inte vad den svenska innehåller men den som jag fick här i Finland tycker jag innehöll bra saker med tanke på att den är helt gratis. Det är ju inte varje dag man får en body, skötduk, blöjor och Me&I haklapp utan att betala något 🙂

 3. Instämmer i att en del babyboxar man får hämta ut mest innehåller reklam och rabattkuponger. Är ju roligare när det är produkter, även om det så bara är tex en omgång amningsinlägg 🙂
  Tack för infobandet förresten!! ❤

  • Ja, så är det! Förresten så fanns det en rabattkupong i min låda till me&i på 10€ och den rabattkupongen och reklamen blev jag glad för 🙂 Och fint att det kommit fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s