Ro utan åror

IMG_5713_fotor
Ibland har man sådana dagar som gråten är i halsen, listan på vad som borde göras känns oändlig, man får inget gjort och inget går som man tänkt. Igår efter lunch blev det en sån dag. Ostädat och saker överallt gjorde inte saken bättre. Så när sambon kom hem packade vi det nödvändigaste i bilen och så körde vi iväg till stugan, bort från alla måsten. Så skönt.
Väl framme kändes allt mycket bättre. Havet och naturen har den effekten, man blir lugn. Efter bastun (utan dopp denna gång) tog jag fram de amerikanska pastillerna (en gammal favorit), en skål Bravo chips (en nyfunnen favorit) och boken jag kastat med i all hast: Ro utan åror. Boken är skriven av Rapports nyhetsankare från det att hon får diagnosen att hon har en obotlig sjukdom med snabbt förlopp tills det att hon lämnar sin man och sina 4 barn, ingen glad fredagsläsning precis. Gråten jag haft i halsen under dagen kunde jag inte hålla tillbaka och ”En sån dag” kändes plötsligt helt obetydlig och helt onödig. Så när jag kom hem igen och möttes av det vi lämnat på fredagen kändes det inte så farligt- det är livet. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s