Vinn en antistress behandling på Åland!

IMG_3780_fotor
Den 23 maj bloggade jag om mitt besök på Decorus i Mariehamn och hur jag för första gången fick närkontakt med Jurlique. Jag är riktigt nöjd med det märket och har hittat nyfunna favoriter bland det som fanns i min Jurlique påse. Efter att jag bloggat om min behandling fick jag en fråga om jag ville lotta ut en likadan behandling till en av mina läsare. Så roligt att få lotta ut något så lyxigt som en antistress behandling och dessutom på Decorus här på Åland!

SÅ HUR TÄVLAR MAN?
(Är ni inte med på Facebook går det bra att delta med att svara på frågan direkt)

  • Gilla ”Jag ska bara” på Facebook
  • Dela inlägget om tävlingen från ”jag ska bara” Facebook-sida
  • Kommentera det här inlägget på bloggen med att svara på frågan: Vilken doft skulle du föredra att används mest under din antistress behandling: ros, lavendel, citrus eller jasmine? (mer information om fördelarna med de olika dofterna hittar ni på Jurliques hemsida (sidan endast på finska) eller på deras Facebook-sida).

(Då du kommenterar skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress).
Utdelningen avslutas 29 juni kl 23.59.59 och vinnaren utses den 30 juni bland dem som kommenterat på detta inlägg nedan. Jag kontaktar vinnaren från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 10 juli utses en ny.

Lycka till! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

39 thoughts on “Vinn en antistress behandling på Åland!

  1. Rosor doftar ju så underbart! Har hört mycket gott om Jurliques produkter och det skulle vara intressant att få pröva på dem :).

  2. åh, vad roligt det skulle vara att vinna, känns som jag aldrig hinner med mig själv…doften får gärna vara citrus

  3. En antistressbehandling..det känns nästan som en utopi. Kan man vara ostressad? Nå lavendel blir min favorit, för att påminna om lavendelfälten vid Balatonsjön.

  4. Jag skulle vilja ha citrus i min behandling eftersom att det både ger en fräsch känsla och c-vitaminen jämnar ut huden (utan stress är det vanligt med rynkor och celluliter som reduceras vid denna behandling) :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s