Nattlinnet för alla

Den sista tiden som jag var gravid med M och den första månaden efter var pyjamasen på topp 10 listan av kläder (okej då! Topp 1 😀 ) men min pyjamas bestod av sambons t-skjorta och mina Tommy Hilfiger mjukisar jag fyndat på Galna Dagarna i Åbo för 10 år sedan. Inte nåt som man direkt är stolt över då man ser tillbaka på bilder… Men nu när magen redan smackade ut i vecka 8 så tog jag tag i projekt ”snygg pyjamas till en gravid”. Så jag sökte på nätet efter nattlinne för gravida och för amning men det var faktiskt svårt att hitta och de som fanns såg så tantiga och tråkiga ut! Höll på att ge upp men så läste jag om att Beach House hade ett nattlinne som heter Bell som skulle vara väldigt förlåtande för figuren, rymlig och stort halshål som passar för amning även om det varken är menat som ett gravid- eller amningsnattlinne. Så jag klickade in mig på Beach House hemsida och där var det: Mitt nattlinne.
IMG_3386_fotor
I samarbete med Beach House fick jag testa nattlinnet och jag hade svårt att bestämma mig för vilken storlek jag skulle satsa på. Jag valde till sist storlek M och egentligen är det bara axelmåttet (45 cm utsida axel <-> ) som behöver passa eftersom den har klockskärning som gör att även en stor gravid mage ryms utan några bekymmer (nattlinnets omkrets vid bysten är 104 cm och vid låret 180 cm). Så när paketet kom hem så var jag super nyfiken på det. Första intrycket var att det var mjukt och skönt men efter att ha sovit i det några dagar var jag helt fast! Så sen den natten har jag inte sovit i någon annan pyjamas och jag prickar in tvätten av det så att det hinner torka till natten för det är verkligen så mjukt och skönt att man knappt märker det och jag vill helt enkelt inte sova i något annat. Dessutom är det också svalt, vilket jag egentligen inte förstår hur den kan vara men det är det och eftersom jag verkar ha fått snudd på vallningar så är detta mycket välkommet! Själva nattlinnet är längre baktill och det tycker jag känns bra och märker nu att jag har saknat det på nattlinnen jag haft tidigare.
IMG_5328_fotor
Ett minus med nattlinnet är att det nästan gjort mig besatt av materialet och jag drömmer om att också sova i deras lakan och påslakan. Missade att Millan Putiikki (som skickar momsfritt till Åland om man mailar dem) hade haft kampanj på dem så när vi var i Åbo med tjejgänget var jag till två butiker som sålde Beach House och höll tummarna för att de skulle råka ha rea på dem, men tyvärr så hade jag inte sån tur.
Hur som helst så är detta ett nattlinne som jag trivs väldigt bra i och det känns skönt att ha ett fint nattlinne under graviditeten och amningstiden men det bästa är ju att det inte är ett ”sånt” nattlinne egentligen så man inte behöver känna att man borde plocka bort det från garderoben sen när det gått en viss tid efter graviditeten 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Nattlinnet för alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s