En sur bakdel

IMG_5283_fotor
Idag har varit en bakdag för oss och jag kände för att laga surdegsbröd. Så jag tänkte tipsa om att om ni är som mig och inte har en surdegskultur i kylskåpet när ivern faller på finns det åtminstone på Åland att köpa färdigt på burk (jag köpte den från Mattssons och den fanns bredvid jästen i mjölkkylarna). Så smidigt tycker jag!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s