När barnet sover dansar mamman på bordet

Jag har försökt att inte äta så mycket onyttigt när M är vaken för att barn ofta gör som föräldern gör och inte som man säger. Och jag vill ju helst att hon äter nyttigt. Så att hålla mig har ibland gått bra och ibland sämre. Men idag lyckades jag hålla mig ganska bra tycker jag. Men kontrasten på när M är vaken och när hon sover har nog inte varit så tydlig som idag 😉
IMG_5060_fotor IMG_4964_fotor

IMG_4926_fotor IMG_4954_fotor
IMG_4940_fotor IMG_5022_fotor
Så med tanke på detta är det bäst för mig om M och jag har samma sömnrytm, men jag kan inte låta bli att tycka att det är gott och faktisk skönt att slänga sig ner i fotöljen efter nattningen en lördag och ta fram snacks och dryck. Ser kanske inte så lockande ut när bilderna är bredvid varandra men för en småbarnsförälder som mig är detta vad jag numera kallar lördagens ”nattliv” och om nattlivet när man är 32 består av popcorn, saltapinnar och Coca-Cola så må det vara hänt 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

1 thought on “När barnet sover dansar mamman på bordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s