Monstret i lådan

IMG_4904_fotor
Allt började med ett mail med ett erbjudande om att få köpa en Epilator lite billigare (gissar att även några av er fått ett likadant e-post). Jag kom då att tänka på att jag har en Epilator som jag haft i badrumslådan som jag på riktigt glömt bort att jag hade innan jag läste mailet. Så jag tänkte jag skulle ta fram den och börja använda den igen.
Jag satte mig ner och slog på maskinen och skulle börja. Så fort som maskinen nuddade mitt ben kom det som en klar blixt varför den varit i lådan och inte använts: Det tar svin ont!!! Alltså att ha den här maskinen i sin hand och föra den med vilja mot sitt ben gör att man blir i en konflikt med sin egen hand! Ser man på bilden så förstår man ju inte att man ens tänker tanken! Men jag tog det som ett uppdrag att klara av detta och efter 30 minuter hade jag lyckats att epilera benet från knäet neråt. Då var det bara det andra benet kvar…
IMG_4352_fotor
Men efter 1 h var båda benen epilerade och såg allmänt ut som om de inte riktigt ville visa upp sig bland folk. Epilering var inte för mig helt enkelt! Dessutom tänkte jag att effekten av hårfria ben skulle vara längre med tanke på hur ont det tog. Så in i lådan for den igen.

Så till er som vill öva upp er smärttröskel så rekommenderar jag varmt epilering 😉 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Monstret i lådan

  1. Jag epilerar benen 😀 Det gör GALET ont i början, men gör man det regelbundet i början rätt ofta (jag gjorde nästan en gång i veckan först) så blir hårväxten mindre och mindre. Nu behöver jag knappt en gång i månaden 🙂 Beroende på sommar/vinter.
    Skölj benen i kallt/svalt vatten efter, så att porerna sluter sig bättre och minskar risk för infektion i hårsäckar. Smörj gärna benen med en sval aloevera-baserad kräm efter (utan alkohol!) så mår de bättre och prickarna blir mindre.
    Bara o bita ihop så blir det super efter några månaders arbete 😀

    • Ja, Galet ont gjorde det! Tack för tipset om kallt vatten och aloe vera kräm! Jag råkar dessutom ha en kräm med aloe vera från forever living hemma som jag kunde testa på benen OM jag vågar mig på ett försök till 🙂 Vill man vara fin får man lida pin heter det ju 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s