Gilla, dela och kommentera på bloggen! 2 Vinner Padwico 850 Babyvakt! :)

IMG_4600_fotor IMG_4571_fotor
Jag är så glad för att få dela ut två Padwico 850 babyvakter till mina kära läsare! Jag har bloggat om Padwico babyvakter både den 26 september och 3 juni som vi har använt med M och varit jätte nöjda. Så när jag fick ett e-post med förfrågan om jag ville lotta ut två Padwico 850 till mina läsare så ville jag självklart det! Den här veckan uppmärksammar de Padwico 850 på deras Facebooksida och då passar det bra med utdelning också 🙂

SÅ HUR TÄVLAR MAN?
(Är ni inte med på Facebook går det bra att delta med att svara på frågan direkt)

 • Gilla ”Jag ska bara” på Facebook
 • Dela inlägget om tävlingen från ”jag ska bara” Facebooksida
 • Gilla Padwicos Facebooksida
 • Kommentera det här inlägget på bloggen med att svara på frågan: Vilken extra funktion är viktigast på en babyvakt? (Här är det bara att komma med förslag som ni också saknar på babyvakter idag för Padwico utvecklar nya produkter hela tiden och då kommer era förslag att ses igenom, super kul att kunna vara med och ge idéer! )

(Då du kommenterar skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress).

Utdelningen avslutas 15 juni kl 23.59.59 och vinnarna utses den 16 juni och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnarna innan den 26 juni utses en ny.

Lycka till! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

43 thoughts on “Gilla, dela och kommentera på bloggen! 2 Vinner Padwico 850 Babyvakt! :)

 1. Skulle vara skönt om det fanns en babyvakt med kamera och annars samma funktioner som padwico 850 redan har, kombinerat med smidighet 🙂

 2. En inbyggd fläkt skulle kanske kunna vara en fiffig grej att ha på en babyvakt, speciellt med nyfödda på sommaren 🙂

 3. Ja tycker d e viktigt att den är tillräckligt ljudkänslig att den reagerar direkt när barnet har ljud. Många har att man kan ställa in det men det fungerar inte alltid. Och funktionen att kunna prata med barnet är en jätte bra funktion!

 4. Att man verkligen hör att barnet har ljud och gråter.
  Sen är det ju också viktigt med strålningen att den inte strålar för mycket.

 5. Temperaturen är viktigt, så det bara inte blir för hett i vagnen så här om sommaren. Sedan är så klart ljuskänsligheten viktig, så man hör då barnet vaknar upp…

 6. (= här är några saker som jag uppskattar: att den går att ställa in så man hör små ljud som bebisar har när dom är riktigt små, enkel att använda (även för någon som bara passar barnen ibland), att enheterna meddelar när batteriet håller på ta slut, clips el liknande för att ha enheten med sig, ordentlig hörbarhet genom väggar/olika våningar, klarar vinterförhållanden, däremot känns sångfunktion helt onödig, men möjlighet att använda babyvakten som en vanlig walkietalkie är roligt för barnen när de blir lite äldre.

 7. Detta är något jag gärna skulle vilja vinna, dels för att vi är ett par på gården som gärna sätter oss ute på kvällarna, men eftersom jag i dagsläget inte har en babyvakt så måste jag springa in med jämna mellanrum och kolla så sonen sover.
  Hade jag denna vakt så skulle mina kvällar bli mer avkopplande samt att vi skulle ha den i arv till kommande bebisen.

  Jag håller alla tummar och tår och kan ärligt säga att om jag vann denna vakt så skulle den fylla alla funktioner som jag behöver ❤

 8. Svar för mig är volym och räckvidd jätte viktigt. Jag har en grov hörselskada som gör att jag måste ha hörapparater på vardagarna. På nätterna har jag dock inte dessa i och har därför svårt att vakna om sonen ropar. Just nu är det sambon som får ta nätterna. En baby watch skulle verkligen underlätta för mig.

 9. Jag tycker det är jätte viktigt att den signalerar om man kommer utanför räckvidden,samt att den larmar om batteriet håller på att ta slut!

 10. Jag har gillat och delat 🙂 Det jag saknar på min Padwico är tempmätare… I vintras skulle det känts tryggt, likaså nu i sommarvärmen.

 11. Den här verkar vara jätte bra. Jag tycker det är viktigt att räckvidden är tillräckligt så den blir pålitlig.

 12. Babyvakter är verkligen toppen – de besparar en så mycket oro och onödigt spring. 🙂
  Till första barnet hade vi en enkel variant som jag saknade en del funktioner på. Dels blev det inget bra ljud när man skulle prata tillbaka till barnet i vakten och jag saknade att kunna fästa den på kläderna då den bara hade ett snöre att hänga runt halsen. Jag rastade ibland hunden i trädgården, eller sprang ner till tvättstugan när bebisen sov och då hade de här sakerna varit smidiga om de fungerat bättre.
  Den babyvakten hade en liten lampa och kunde spela musik, och jag hade gärna velat kunna starta om musiken på distans. Att den inte strålar för mycket är förstås också en viktig egenskap med det har jag hört att Padwico har riktigt bra koll på redan. Att batteritiden är lång och att det är lätt att ladda tycker jag också är viktigt, samt att den är lite tålig, speciellt när det är syskon med i bilden.
  Fast ljudet från barnet via babyvakten är förstås det viktigaste och det som ökar trygghetskänslan.

 13. Vet inte riktigt hur dagens babyvakter fungerar, men något slags filter som inte tar in alla ljud skulle vara bra!

 14. Åh vilken tävling!
  En absolut viktig funktion är att den går att bära med sig! 🙂
  Har en stationär babyvakt idag, hopplöst, barnet ”måste” sova på rummet och mottagarenheten måste stå i laddningsdocka nästan hela tiden – jag vågar inte gå iväg med den för den varnar inte innan batteriet tar slut…
  åh vad jag hoppas på att få vinna, skulle underlätta sommarlovet MASSOR för storasyster och mig – och även för den lilla som sover middag såklart 🙂
  Kram,
  Camilla W

 15. Väldigt bra med Padwikon är termometern, speciellt så här på sommarn. Men annars tycker jag vibrationen är väldigt vikig, ifll man gör något där man inte hör lika bra kan man ändå känna vbrationen om man har den nära intill sig.

 16. Åhhh självklart tar vi chansen till att vinna en perfekt babyvakt till vårat hem. Dottern sover i eget rum och saknar henne så och med en bra babyvakt kan jag ta det lite lugnare:)

  Jag saknar på min nuvarande babyvakt där jag hör dottern. Den vi har idag brusar bara och tjuter till för minsta ljud hon gör. Och man vet aldrig ifall hon hostar eller faktiskt är ledsen. Så en funktion där man klart och tydligt hör de små:)

  Har självklart gjort alla moment

 17. Vår nuvarande babyvakt är alldeles värdelös. Den så kallade bärbara delen laddar slut på 20 min så man är i princip ändå låst vid att sitta vid ett uttag. Så det viktigaste för mig vore ett fungerande batteri som håller länge så att man som nu på sommaren skulle kunna sitta ute och ändå känna sig trygg. Att kunna se bebis på stor skärm utan att behöva gissa sig till vad det är man ser vore även det ett stort plus. En ny babyvakt till son nr 2 som kommer i augusti vore härligt!

 18. Hej!

  Jag är gärna med!
  Extra funktion på babyvakt:

  Den absolut bästa och viktigaste funktionen på en babyvakt är kontakt och räckvidd!
  Både inomhus och utomhus. Oavsett vart i hemmet man är så ska man kunna höra den lilla. Man ska känna sig säker och kunna koppla av med att räckvidden är utmärkt!
  Fungerar den, så fungerar även avkopplingen en babyvakt ger både för stora och små!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 19. En extra funktion som kunde vara rolig är kamera så man kan hålla lite extra koll (särskilt nu då sonen har börjat klättra ur vagnen!) Annars är räckvidden och hörbarheten viktig för mig!

 20. Hörbarheten är viktigt att man hör bra sitt lilla barn och en temperaturmätare hur varmt o kallt det är i vagnen skulle vara mycket viktigt.:)

 21. En liten kamera på sändaren med en liten skärm i motagaren hade varit helt suveränt!!! Då kan man även se om det är något annat som händer i rummet, typ katterna när de smyger ner i sängen…

  /Lotta Pota

 22. Jag är gärna med och tävlar!
  Bra funktioner på en babyvakt är: ljud, video, andningskoll, temperaturkoll, , klart ljud(inget sprakande),synkning till mobiltelefon/eller tv när larm går, lång räckvidd!
  🙂

 23. Oj vilken bra grej att lotta ut! Vår gamla funkar nog än, men skulle vara trevligt med en ny, modern och pålitlig inför tvåan. Viktigaste är att den är pålitlig och har bra batteritid även då det är kallare ute. Hörbarhet, att man hör barnet och inte bara ett sjåsande är också viktigt.

 24. Jag har en babyvakt som jag är så nöjd med. den har superbra funktioner som :

  KAMERA så jag kan se barnet. Ibland vaknar barnet men somnar om igen, man får bättre överblick än med bara ljud.
  TEMPERATUR
  NATTLAMPA
  PRATFUNKTION jag kan prata med barnet
  SÅNGER kan spela små melodier som barnet kan somna till, bli lugn av

  Dock saknar jag en superviktig funktion på min modell.

  BATTERITIDEN – funkar toppen inne då den är kopplad till eluttaget men har jag den ute i vagnen så slukar den batteriet på nolltid och slutar fungera. Den går inte att använda och fungerar bara inne för mig vilket är jättetråkigt. Den ska klara flera timmar utan att behöva laddas.

 25. Jag har aldrig använt en babyvakt, men för en vecka sedan blev vi föräldrar till en liten underbar tjej som redan är så älskad! Det viktigaste med en babyvakt skulle jag nog säga är att den är portabel och har bra volym så att man inte tvekar på om barnet vaknat eller ej. Hade verkligen blivit så glad om jag vann denna till oss!

 26. någon sorts funktion så att man själv kunde ställa in räckvidden på ”signalen” el vad man ska säga så att man bara hör om barnen/barnet vaknar, extra bra om man bor bredvid en väg eller i radhus och inte vill höra vad grannarna pratar om som det lätt blir när babyvakten tar upp alla ljud, en sådan funktion skulle vara bra att ha 😉 Hoppas på vinst nu så jag kan slänga bort den vi har nu som jag inte alls tycker om.

 27. Jag tycker temperatur mätare. (gärna också larm som larmar när det blir för varmt/kallt vagnen) Laddningsbar med stooooor akku som man inte behöver ladda ofta och lång räckvidd tycker jag är det viktigaste på babymonitorn.

 28. Clips eller band så man enkelt bär den med.
  Att man kan prata med barnet.
  Meddelar när batteriet börjar ta slut.
  Att räckvidden verkligen håller det den lovar

 29. Att kunna se temperaturen i vagnen (spec. på vintern) tycker jag verkar verkar vara en bra extra funktion, annars så tycker jag att den förstås skall vara tillräckligt ljudkänslig. På den babyvakt jag har nu saknar jag den funktionen att man inte kan se hur batterinivån är.

 30. Med två små tjejer och ett tredje barn på gång om två veckor vore en babyvakt verkligen perfekt.
  Den viktigaste funktionen för mig är bra ljud och att man kan skruva upp volymen så man verkligen hör sin lilla bebis även om vi sitter ute i trädgården eller tittar på tv.
  En annan bra funktion är att kunna prata med barnet och lugna det på väg till sovrummet.
  Min önskefunktion vore möjligheten att spela in som på en liten hårddisk i babymonitoren. Då skulle jag kunna sjunga in mina barns favoritvaggvisor som de vill höra ”live” minst 10 ggr per nattning.
  Sen när det är dags att sova och barnen nästan slumrat in kan jag vila rösten och sjunga ”playback” hur länge som helst utan att bli hes 🙂
  Trygga barn + lugn mamma = perfekt kombination!

  Mvh Emma

 31. Har gillat din sida på fb sen tidigare och har även gillat Padwico nu samt delat inlägget via din sida.

  De flesta har redan skrivit bra idéer, men det vore grymt med en babyvakt som kan spela upp ett svagt hjärtljud. Då tror jag att bebisen skulle sova bättre i tron om att mamma/pappa ligger nära!

  Hoppas på tur då jag inte har någon babyvakt och det vore underbart att ha en, i dagsläget vågar jag knappt lämna köket när lillan sover ute på altanen.

 32. * En natt-LAMPA med DIMMER-funktion, så att när man vill se lite bättre kan man öka lampljuset och få bättre bild.
  * Temperaturmätare.
  * USB/minneskort, möjlighet att fota några bilder.
  * Bra hållare att bära (fästa i bälte, hänga runt halsen)

 33. Jag tycker att temperaturmätare skulle kännas väldigt betryggande att ha inbyggt i babyvakten. Även en liten godnattvisa så att man alltid har den med sig. Sen att babyvakten är liten och smidig känns också viktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s