Livet på en räkmacka

IMG_8963_fotor
Dagen började med att jag steg på båten 02.55 och la mig i en hytt för att åka till Åbo. Här är jag nu 19 timmar senare med en räkmacka och Lipton Ice Tea åter i en hytt. Helt slut efter dagen som gått. Längtar hem till M och min sambo men så fruktansvärt lycklig och glad.
Vi är ett tjejgäng som träffas alldeles för sällan. Jag tror det var för 6 år sedan vi senast sågs men idag lyckades vi få till en heldag bara vi tjejer. Ni vet en såndärn dag då tiden verkat ha stannat för en stund och allt är som man setts igår. Man bara är, strosar runt, pratar om allt och inget, äter gott, skrattar och njuter av varandras sällskap. När jag satt mig i bilen och skulle köra ner till färjan kände jag i hela kroppen hur jag verkligen behöver dagar som denna. Att vi träffas alldeles för sällan och att jag verkligen saknat tjejgänget som gör att man känner sig som 15 igen fast man är 32. En riktigt suverän dag med ett suveränt gäng helt enkelt!
Och det enda som behövdes för att göra handling av tanken ”det skulle vara roligt att ses” var ett sms 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.