Rosdoftande kärleksbalsam för en förkyld

IMG_4094_fotor
Jag var lite för ivrig när första sommarvärmen kom och var ju tillockmed och simma i maj. Min iver att sommaren kommit resulterade i en sjudundrades förkylning. Inte kul. Det som däremot är riktigt kul är att jag ofrivilligt fått sätta min Jurlique Love Balm på ett verkligt test. Ni har alla varit där. När man är förkyld på natten vaknar upp med snustorraläppar som påminner om sandpapper.
Förut har jag haft läppomada brevid sängen när jag varit förkyld men nu så satte jag bara lite mer Love Balm än vanligt på läpparna innan läggdags och läpparna var inte torra på hela natten!! Jag har tyckt väldigt bra om den innan jag blev förkyld, men nu blev den verkligen något i en egen klass!
IMG_4815_fotor
Min är från Home of Kikas i och med samarbetet med dem men på Åland finns Jurlique produkter att köpa direkt från Decorus på Norragatan. Det som jag ångrar är att jag inte från början också smörjade in näsan som fått ta lite stryk av alla snytningar med hushållspapper. Jag har förbrukat en hel XXL-serlarulle på några dagar! Men nu börjar jag känna doften av ros från Love Balm igen så det tyder på att förkylningen snart är helt borta! 🙂 Hoppas, hoppas, hoppas att jag är helt frisk imorgon!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s