Lyx på en vardag – Antistress ansiktsbehandling

Alltså ärligt så tycker jag lite synd om min hud för sen M kom så har jag inte ägnat den så mycket tid, dessutom har jag utsatt den för bastubadande nästan varje dag, simhallsbesök varje vecka för att inte glömma all den uteblivna sömnen. Så nu tyckte jag att det var dags att börja sköta om den och för en månad sedan fick jag för första gången höra om Jurlique. Ett namn jag inte visste hur man uttalade men som skulle ha bra produkter. Vi startade ett samarbete och på Aftonbladet hade jag läst om deras peeling som skulle ”avlägsna grådaskiga döda hudceller, göra huden mjuk och rosigt fräsch”. Det lät ju bra för en trött småbarnsförälders hud! Decorus här på Åland säljer produkterna och använder dem också i sina behandlingar så i tisdags for jag till Pernilla på just Decorus för att få en antistress ansiktsbehandling som jag fått av Jurlique. Senast jag var till Decorus var medan jag väntade M så ni kan tänka att jag var lite nervös när jag steg in på salongen med min hud som i princip varit bortglömd de senaste 2,5 åren. Men Pernilla valde ut produkter till behandlingen så att den skulle passa just min hud och det kändes bra att behandlingen inte ser samma ut för alla utan att den anpassades just efter ens egen hud. Jag fick först en varm levendeldoftande handduk runt ansiktet och efter det peeling, vit lermask, ros vatten, hårbottenmassage, oljor, krämer, serum, lavendelvatten, ögonkräm, ansiktsmassage… Ja, jag höll inte riktigt reda på allt som min hud tacksamt tog emot.
IMG_3722_fotor IMG_3821_fotor
Jag var ju nyfiken på behandlingen så jag tog både bild på mig innan jag åkte iväg och efter att jag kom hem från ansiktsbehandlingen. Bilden till vänster är före och bilden till höger är efter. Jag förstår faktiskt inte varför jag inte tagit mig tid att fara på behandling tidigare. Det kändes så lyxigt att bara ligga och låta Pernilla pyssla om mig och efteråt kändes huden faktiskt som den vaknat till liv efter en djup sömn. Den blev smidig och ”fuktig” men när man kände på huden var den len och inte alls oljig på något sätt. Speciellt imponerad blev jag av att jag dagen efter behandlingen kände likadant.
IMG_3600_fotor
Nu har jag en påse med Jurlique produkter som jag fått i och med samarbetet så min hud kommer säkert att få en chock då den kommer att bli ompysslad hemma också! 😉
Ska bli spännande och se om jag hittar några favoriter bland dessa!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Lyx på en vardag – Antistress ansiktsbehandling

  1. Oj vilken lyxdag! Det är du värd!
    Jag är dålig på att komma mig iväg på sådant där tyvärr, till och med frisörbesöken blir det långt emellan….

    • Tack, det var verkligen lyxigt! Det var ju ett tag jag var dit sist så kan ju inte heller skryta med att jag ofta är på behandlingar, men fick mersmak! Tror nästa behandling blir djuprengöringen 🙂
      Jag har fått nåt il på mig för på tisdag ska jag faktiskt till frissan (hör och häpna)! Senast jag var in där enligt deras bokningsystem var september 2012, men som tur är är det inte lika länge sen jag klippte mig i verkligheten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s