Namnskyltar i mitt växthus

I helgen tog jag mig ann mitt växthus som ekat tomt på växter. Jag har gått från att förodlat inomhus (läs: täckt alla tänkbara ytor vid alla solfönster) till att i år köpa färdiga plantor från Camillas sommarblommor här på Åland.
IMG_3494_fotor
Sen jag gjorde M:s skyltar i grönsakslandet har jag haft i bakhuvudet att också göra skyltar till växthuset och från FB sidan ”Hobbyodlare på Åland” fick jag ett jätte bra tips! Att skriva på vanliga plastskedar och sticka ner dem i jorden. Detta tycker jag är super fiffigt!
IMG_3485_fotor
Testade också att skriva med vattenfast tusch direkt på stenar och lägga bredvid plantorna. Stenen behöver vara slät och ljus i färgen för att svart tusch skall synas och fästa bra.
IMG_3500_fotor
Jag är nyfiken på om tuschen faktiskt håller i växthusklimat men gör den det så tror jag att jag kommer att göra flera sådana för det ser så fint ut! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.