Spaghetti eller Spaghetti?

IMG_3356_fotor
I min värld har spaghettin till köttfärssåsen alltid varit Spaghetti och jag har aldrig tänkt på att det står ett nummer på förpackningen. Men i höstas så var jag i Mattssons och handlade och då fick jag syn på nåt som såg intressant ut så istället för ”vanliga” Spaghetti no 5 (till vänster på bilden) så gick jag Wild and Crayz och köpte Spaghettini no 3 (Eftersom jag annars är ganska konservativ när det gäller min inköpslista i butiken så var detta ett stort steg för mig att ändra så drastiskt på spaghettin 😉 ).
IMG_3351_fotor
På bilderna så ser ni att det inte är så jätte stor skillnad, den är helt enkelt lite tunnare (no 3 längst ner). Smaken i sig är den samma men på något konstigt sätt ser och känns det fräschare och ”lättare” med den tunnare spaghettin- jätte konstigt! Men sen när jag skulle köpa mer av min nyfunna vän så fanns den inte kvar. På hyllan där den funnits fanns ingen prisskylt mer och den var fylld med no 5 så jag hade inget val än att ta den ”gamla” spaghettin igen. MEN när jag var i Karis senast fick jag tips om att S-market har no 3! Och gissa om jag blev glad när de låg där på hyllan även på Åland! Tror 1 kg kosta 2,50 euro så det kallar jag att lyxa till det i vardagen 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s