Kort & Kanna

IMG_3336_fotor
Idag fick jag det här härliga peppkortet i postlådan 😉 Det är inte dåligt med vänner som fortfarande skickar kort (även om jag själv inte alltid har så lång framförhållning med sånt) och dessutom kan få en att gapskratta! Idag fyller jag alltså år men inte 40, inte än. Jag fyller stolt 32 (fast när nån frågar blir jag alltid lite osäker och om det måste fram ett svar snabbt svarar jag 30+).
IMG_3333_fotor
Jag älskar att fylla år! Det är nåt speciellt att ligga och låssas sova när man hör sambon som i smyg försöker väcka M (som sov som en stock) och en såndärn pirrig känsla i kroppen och man hör hur det tasslas innan dörren äntligen öppnas och man spelar nyvaken när sången börjar. Uppskattar det verkligen! Sen samlade sambon plus poäng när han hade kommit ihåg att jag ifjol våras hade nämnt att jag nångång skulle vilja ha en röd kanna som man värmer vattnet i som man gjorde förr. Och i paketet jag fick på morgonen låg den: En Röd Le Cruset Kettle som man kan använda på spis, gasspis och över öppen eld och dessutom så börjar den ha ljud när vattnet kokar. Jag blev jätte glad! LOVE IT! 😀

Så jag slår ett slag för gamla hederliga snigelkort och när man lägger på minnet eller skriver upp i en bok när någon nämner något som de önskar sig 😉
Ha en riktigt bra dag alla! 😀

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s