Morsdagskort från M

IMG_3306_fotor
När jag hämtade M från parken i veckan fick jag en jättefin överraskning av henne. De hade gjort morsdagskort och innan jag ens hann in för att säga hej ropade hon att hon hade gjort något med sin hand. Jag fattade inte riktigt vad hon menade men så visade hon stolt upp kortet och mitt mammahjärta blev riktigt rört. Första gåvan som hon gjort utan hjälp av föräldrarna… Ja, ni förstår.
Men nu till grejen: De hade alltså ritat av M:s hand och fyllt handen med lim. Sedan hade M fått sila sand över kortet som fastnade var limmet satt. Jag tyckte det var ett så fint och fiffigt morsdagskort så jag ville gärna dela med mig av det! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Morsdagskort från M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s