Skyltar för M i grönsakslandet

IMG_3191_fotor
Grönsakslandet har skrikit efter hjälp i några veckor redan så idag när det var super fint väder tog jag mig ann det. Men grejen är den att det tar ju en tid innan allt förutom vitlöken och jordgubbarna tittar upp så jag försökte hitta skyltar till grönsakslandet där det fanns en bild med vad man hade sått så att M skulle veta vad som var på gång. Jag kollade i butiker, sökte på nätet och frågade på forum men det verkade vara omöjligt att hitta att köpa. Jag fick tips om att laminerade skyltar nog håller så ivrigt började jag med projekt grönsaksskyltar.
IMG_3195_fotor
Så jag printade ut bilder med text och laminerade dem och lämnade ordentligt med kant. Sen var ju problemet med att få dem att bli en skylt och inte bara en lamineradlapp. På byggvaruhuset hittade jag Biolans namnskyltar som passade perfekt. 5 st kostade 6,30 Euro och jag tycker de var riktigt fiffiga då de är gjorda för att göra skyltar av fröpåsar. Är riktigt nöjd med slutresultatet och vitlöksskylten har stått ute 2 veckor (i snö, regn och solsken) och än ser den ut som när jag gjorde den. (Vitlöken sådde jag redan i höstas och det måste på riktigt vara den mest lättodlade växt som finns, stack bara ner klyftor köpta i butik och har inte tänkt på dem sen dess, men upp har de kommit! :D)
IMG_3198_fotor
Sen kunde jag inte hålla mig från att göra som Elin i en gammal Ekströms reklam där hon sår Ekströms jordgubbskräm och så växer det upp jordgubbsplantor 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s