Gilla, dela och kommentera på bloggen! 10 st vinner 3 Infoband!

IMG_3187_fotor
Den 7 oktober bloggade jag om infoband (läs inlägget här) och nu blir det en till utdelning av band som varje barn bör ha på sin arm när man är ute på vift. Tycker det är så bra att man kan använda dem flera gånger och de tål vatten så man kan ha dem då det är dags för simning också. I den här utdelningen är det 10 st som vinner 3 st infoband vardera 🙂

SÅ HUR TÄVLAR MAN?

 • Gilla ”Jag ska bara” på Facebook
 • Dela det här inlägget från ”jag ska bara” Facebooksida
 • Gilla ”Infoband Official” på Facebook
 • Kommentera detta inlägg med att svara på frågan: Vilket resmål rekommenderar ni rekommenderar för barnfamiljer? (Är ni inte med på Facebook går det bra att delta med att svara på frågan direkt)

(Då du kommenterar (kommentarerna har en liten fördröjning då jag skall godkänna dem först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress och jag godkänner kommentarer med jämna mellanrum så ni kan alltid dubbel kolla att kommentaren säkert kommit med.)

Utdelningen avslutas 11 maj kl 23.59.59 och de 10 vinnarna utses den 12 maj och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnarna innan den 19 maj utses en ny.

Lycka till!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

19 thoughts on “Gilla, dela och kommentera på bloggen! 10 st vinner 3 Infoband!

 1. Angry birds parken i Vuokatti var väldigt omtyckt av våra två äldre 😉

 2. Mitt bästa tips är att åka till en bondgård med massa djur, kanske en 4H-gård, och se till att barnen får titta, klappa, mata och allt de vill/får vara med på! Underbart för både stora och små! Och ta med en stor picknickkorg med lunch ute i den härliga miljön!

  Mvh Maria

 3. Vildmarkshotellet vid Kolmården på vintern då Kolmården är stängt. Toppen spa/badavdelning och man kunde gå på privat guidning på Kolmården.

 4. När sonen var 8 månader åkte vi en vecka till Turkiet. Vi åkte al inklusive så all mat, dricka och massor med glass ingår ju. Det var helt perfekt och då mannens pass krånglade fick han åka hem tidigare och vi fick massor med hjälp och dom mötte även upp mig på flygplatsen när jag skulle hem ifall något skulle krångla. Den gången flög vi med nazar men kan även starkt rekommendera fritidsresor när man flyger med barn. Hoppas verkligen på att vinna dessa armband till framtida resor då sonen nu är lite äldre med massor spring i benen.

 5. Astrid Lindgrens värld, mycket att se och göra.
  Eller en helt vanlig picknick i hemknutarna med nybakade bullar (;

 6. Sagalund i Kimito!
  http://www.sagalund.fi – Sagalund satsar särskilt mycket på verksamhet för barn och skolor. Sagalunds museipedagogiska center arbetar hela tiden med nya sätt för barn och unga att lära sig om livet förr genom inlevelse och aktivitet. Här kan barnen träffa historiska personer, göra tidsresor och lära sig gamla hantverk såsom kardning, tovning, spinning, pärthyvling eller smide.

 7. Om man reser till varmare breddgrader så brukar hotell med barnklubbar, typ Lollo & Bernie eller Bamseklubbar vara populära!

 8. Lalandia rödby. Enormt badlandet , monkey tonkey lekland osv . 25 min därifrån ligger knutenborh safaripark med vilda djur som går fritt zebror, giraff, noshörning osv.

 9. Eftersom vi ännu inte varit på någon resa med barn är det svårt att rekommendera något. Men att bara fara ut med snipan i åländska skärgården är en resa för sig.

 10. Kolmården och Vildmarkshotellet var super. Stora rum med om så att man är många i familjen. Även Astrid Lindgrens värld är värd att besöka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s