Minibyksträck till M

IMG_2906_fotor
Nu när vårsolen äntligen är här har jag börjat hänga ut byket igen. Håll med om att det är något speciellt med byke som torkat ute!
IMG_2907_fotor
Ifjol när M och jag hängde upp byket ute var hon till stor hjälp och hon stod tålmodigt och gav mig plagg efter plagg att hänga upp. I år var det inte lika kul att vara hantlangare utan hon ville ju själv också hänga byket. Byksnöret sitter för högt upp för att hon själv skall kunna göra det så istället för att lyfta på henne av och ann blev det att göra ett byksträck bredvid till M. Jag valde att göra det av ett färggrannt snöre så man säkert skall se det så man inte glömmer att det finns där. Så ett snöre mellan två träd och lite klädnypor, och gissa om det blev pop! Om hon nu inte vill gå ut så lockar jag med ”men ska vi gå ut och hänga byket?” 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.