Glass utan dropp

IMG_1471_fotor
Snart är sommaren här men vi har redan startat glassätarsäsongen (eller den har väl aldrig slutat egentligen). Jag såg ett tips om att använda en muffinsform för att glassen inte skulle droppa och klotta ner, det lät ju jättebra! Problemet var bara det att glassen rinner igenom hålet där man stuckit ner glaspinnen och att muffinsformen inte tål att en barns hand stöter till den (skulle kanske funka bättre med muffinsform av aluminiumfolie). Jag tycker den är riktigt bra som första hjälp men så hittade jag en liknande produkt på nätet som jag fått testa i ett samarbete. Så för att undvika onödigt spill när Eskimåglasspinnen tas fram så var jag ivrig på att testa om den funkade bättre. Den har två stora fördelar och det är att den är gjord i hård plast och hålet är så tätt att smält glass inte rinner ner på handen. Hittills har denna fungerat hos oss.
Det som slog mig i butiken var att det är inte så många glassar som är den hederliga pinnglassen mer (förutom Eskimå) så det var inte så många glassar som funkade med NoDrip. Som tur är det Eskimåpinnen som gäller här så vi slipper spill 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s