Termosarnas Thermos

IMG_2866_fotor
Jag ogillar verkligen termosar som inte fungerar som de ska. Ni vet när man äntligen kommit till utflyktsmålet och skall slå sig ner i lugn och ro för att njuta och märker att drycken antingen är kall när den skulle vara varm eller varm när den skulle vara kall. Irriterande! Efter att jag klagat lite här och där på att mina termosar ( 4 olika märken) inte fungerat fick jag låna en som skulle vara ”den bästa”. Jag var mycket skeptisk. Men jag är verkligen glad att jag hade fel och det var inget snack- en sån skulle jag ha.
Nu har jag gjort ett samarbete med Thermos och har nu min alldeles egen (eller egentligen två) som fungerar precis som en termos ska! Enkelt: drycken är kall när den skall vara kall och varm när den skall vara varm. Jag har en på 0,5 liter som är passlig då M och jag är ut på tumis och sen en 1 liters om vi är flera som är på språng. Mina är av serien Midnight Blue och såg att de också har röd i samma serie som heter Midnight Red. Tror jag skall skaffa en sån på 0,5 liter till M så hon får en egen att ha till parken och på utflykt. Termosen är väldigt lätt och även 1 liters termosen känns smidig speciellt med den inre korken som man bara trycker på för att öppna. Så glad att jag fick tipset om dessa! Tack! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s