Gilla, dela och kommentera på bloggen! Vinn resesängen The Shrunks!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om resesängen ”The Shrunks” från Norrö (läs inlägget här) och nu blir det dags för en utdelning! Så en av er får ett paket från Norrö som innehåller resesängen ”The Shrunks” för barn från 2 år och en elpump till den. 😀IMG_2738_fotor

HUR TÄVLAR MAN?

 • Gilla ”Jag ska bara” på Facebook
 • Gilla Norrö på Facebook
 • Dela det här inlägget från ”jag ska bara” Facebooksida
 • Kommentera detta inlägg med att svara på frågan: När skulle du använda the Shrunks resesäng? (Är ni inte med på Facebook går det bra att delta med att svara på frågan direkt)

(Då du kommenterar (kommentarerna har en liten fördröjning då jag skall godkänna dem först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress och jag godkänner kommentarer med jämna mellanrum så ni kan alltid dubbel kolla att kommentaren säkert kommit med.)

Tävlingen avslutas 18 mars kl 23.59.59 och vinnaren utses den 19 mars och jag kontaktar vinnaren från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnarna innan den 25 mars utses en ny.

Lycka till!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

38 thoughts on “Gilla, dela och kommentera på bloggen! Vinn resesängen The Shrunks!

 1. Jag skulle använda den när vi är borta hos min syster eller de är på besök hos oss. Också då vi har andra besök också :))

 2. Jag skulle använda resesängen när vi åker till sommarstugan ( som vi kan använda året runt) samt när hon sover över hos någon som sin Morfar & Mormor. I sommarstugan har vi inte så mycket plats att kunna ha en säng till min tre-åriga dotter. För just nu sover hon emellan mamma och pappa. Denna resesängen skulle vara helt underbart att vinna samt att min dotter får en helt egen säng. / Carolina

 3. Ja tack, vi vinner gärna denna :-). Storkillen (3 år) sover fortfarande i spjälsängen när vi hälsar på mormor o morfar, och senast vi var där, över jul, var den verkligen hopplöst för liten. Nu MÅSTE vi hitta en annan lösning! Denna tävling kommer verkligen som en skänk från ovan, för jag måste erkänna att ha grabben sovandes mellan mig och mannen var inte speciellt bekvämt för någon av oss, under veckan i julas 🙂

  Naturligtvis skulle den komma till användning oftare än resorna till mormor o morfar. När kusinerna är på besök, eller när vi hälsar på kompisar är den ju såklart lika smart att använda!

  Gillar och delar på fb och så hoppas vi på en stor portion tur!

  Mvh Maria

 4. Sku alltid ha med den då vi åker nånstans där man ska övernatta .Med tre barn kan det vara bra att ha med extra sängar 🙂

 5. Åh va praktisk! Vi skulle använda sängen ofta då vi allt som oftast är på språng någonstans 🙂 När tjejen sover över hos sin gudmor, när vi hälsar på hos morfar eller när vi åker till Stockholm för att hälsa på släkten 🙂

 6. Den skulle vi använda när vi ska besöka sonens gudföräldrar som flyttat nästan 80 mil från oss från att ha bott dörr i dörr med oss. Sonen längtar verkligen efter sin farbror A. Så jag skulle bli så lycklig om vi vann och gjorde resan mycket enklare för oss.

 7. Den här skulle användas en massa! För att kunna träffa släkten som bor både här och där i landet, en veckas tältsemester, dessutom skulle den här passa sonen perfekt de nätter han är orolig då man enkelt kan ligga på varsin madrass på golvet så han får trygghet utan att störa varandras nattsömn mer än vad behovet kräver.

 8. Den skulle vara jättebra att ha när vår äldre flicka t.ex. åker till sina mor/farföräldrar eller gudföräldrar över natten eller när vi själva får någon på besök med barn. Den här sängen verkar vara mycket smidigare för lite större småbarn än den ”vanliga” resesäng vi redan har!

 9. Vi skulle använda resesängen när gossen ska sover över hos farmor, ifall vi far på nån resa som kräver övernattning och ifall vi kommer på att övernatta i tält

 10. Mest skulle den här gulliga madrassen komma till nytta när vi hälsar på barnens kusiner.

  Jag kan dock utan svårigheter se flera användningsområden, såsom vanliga kvällar i mammas och pappas rum när man får för sig att uppblåsbar madrass är roligare än egna sängen, hos mormor och morfar där det egentligen finns andra sängar som funkar bra, som mys- och lekmadrass i trädgården i sommar… You name it! Får hon syn på denna kommer hon inte släppa den i första taget 🙂

 11. När vi ska hälsa på farmor och farfar i Mora,
  behövs det något som Valdemars sovbehov kan uppfylla.
  För farföräldrarnas sängar är för stora:
  Tur att Shrunks resesäng får plats på tågets bagagehylla.

 12. Skulle ta med den på viking/Silja och ha den uppblåst mellan/under sängarna i standardhytterna (hytterna med sängar på var sin sida och gång i mitten) så man inte behöver trängas i sängarna nere med barnen eller vara rädd för att någon trillar i golv.

 13. Skulle ha med den till alla övernattningar kors och tvärs och när lillasyster blivit för stor för den skulle minsta kusinen få överta den.

 14. Åh detta skulle vara perfekt! Dottern är snart tre år och vi har alltid så fullt i bilen när vi åker någonstans att en vanlig resesäng inte får plats. Eftersom vi inte har så stort hus vore detta även drömmen när det kommer smågäster på besök. Skulle användas flitigt när vi åker till dotterns gammelmormor och hälsar på, när vi sover på hotell och det endast finns två sängar (gubben min har flera gånger fått sova på en bäddmadrass på golvet (på hotellet!) eftersom dottern och jag rör oss i sömnen och vill därför inte trängas med oss). Och sängen passar säkert också om vi skulle få för oss att åka på tältsemester i sommar.

 15. Jag skulle använda denna smarta säng när vi är och hälsar på hos mina föräldrar och tvåårige sonen blir trött. Vi har än så länge fått hålla honom sovande i famnen när kvällen blir sen men han börjar bli lite för stor för det.

  Eftersom både jag och min sambo är mycket nära våra föräldrar och har många goda vänner vi på besök hos dem ofta och då vore denna toppen!

  Jag skulle nog även använda den till sonen om han är sjuk och jag vill ha honom sovande i en rejäl säng men ändå på nedervåningen så jag kan ha koll på honom. Perfekt!

  Håller tummarna.

 16. Det här är ju precis vad vi behöver till maya som blir 3 år och storasyster i sommar! Vi har just flyttat från Åland hem till Österbotten, men kommer besöka holmen alltid med jämna mellanrum. Då skulle en sån här säng vara perfekt! Dessutom på sommarstugan och nr vi övernattar hos kompisar eller har nattgäster hemma hos oss.

  Jag har både gillat och delat på facebook.

  Nu håller jag tummarna att det är just VI som vinner den 😉

 17. När vi från Åland upp till Österbotten far
  stannar vi i flera dar.
  Vi bor där uti en soffa,
  ryggvärk ger det ganska ofta.
  Men med denna resesäng
  kan vi bli ett utvilat gäng

 18. Vilken fantastisk säng – den skulle verkligen komma till användning här! Vår lille kille skulle kunna använda den flera gånger när vi sover borta, som när vi till exempel reser och besöker farmor och farfar i Piteå eller är iväg på semester. Och när vi får besök utav sonens kusin vore det toppen med en extrasäng. I sommar väntar vi dessutom tillökning och då skulle ju sängen fungera perfekt för att låta bebisen vila i ute i trädgården under sommaren med UV-skyddet. Pappa är dessutom sugen på en campingsemester och då kan sängen fungera som luftmadrass. Och säkert finns det många fler gånger då sängen skulle kunna komma till användning, men det var vad jag kom på just nu!

  Jag gillar båda sidorna och har delat tävlingen.

 19. Vi har fem syster/brorsbarn som vi gärna vill ska komma på besök oftare,
  om vi vinner the Shrunks kan dom sova softare.
  Vem vill inte sova gott,
  alla håller vi tummar och tår och hoppas på vår lott!

 20. Jag skulle använda sängen till dotterns kompisar och till dottern själv då hon sover över hos sin moster! Härlig säng by the way! 🙂 Å härlig blogg med en massa superfiffiga idéer! Wow!

 21. Hej!
  Jag skulle använda den när mina syskonbarn och vänners barn kommer på besök ♥
  Har inga egna barn att åka bort med och använda den med, men den är ju perfekt om vi får besök och vi kan ju även låna ut den om nån av mina nära och kära ska ut och resa med sina barn.
  Ha en härlig vecka!

 22. Två söta barnbarn under 2 år o det är alltid roligt när dom övernattar o nu blir det ju betydligt bättre om jag har tur att vinna så dom slipper trängas med mormor.

 23. Shrunks sängen vore perfekt när mina barnbarn kommer och hälsar på, det är svårt att få plats med allihopa nuförtiden, 5 småttingar 🙂

 24. Jag skulle använda resesängen när vi åker till Göteborg hos goda vänner. Där vi skulle spendera några nätter. Perfekt till min son som blir 4 år i sommar.

 25. Den här skulle vara perfekt att kunna ta med sig då vi åker till sommarstugan. Eller att kunna skicka med då sonen börjar sova över hos sin mormor/morfar och farmor/farfar.

 26. Den här sängen verkar ju perfekt till det mesta 🙂 Att ha när man åker till mormor och morfar där jag inte löst den framtida sängbristen än riktigt på ett bra sätt, och till kompisar när man är på middag. Eller bara myskura i, något som vår lilleman på 2 år börjat med, att bädda in sig med filtar på golvet 🙂

 27. Skulle behöva en sån när barnbarnen kommer på besök eftersom jag inte har så mycket plats i min lilla lägenhet skulle denhär vara en supersäng hos mommo 🙂

 28. Den här fina resesängen skulle vi få stor användning för! Vi skulle använda den när vi är ute i sommarstugan, när det ska övernattas hos mormor och morfar eller hos kusinerna och om någon av kusinerna ska sova hos oss. Dessutom vill sonen sova inne hos oss ibland nu när lillasyster, 6 månader, alltid får sova i vårt sovrum. Då vore det perfekt att kunna ta fram denna och låta honom sova med oss andra, så smidigt! Hoppas på stor tur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s