Mina favorit Jeans – en pösmages dröm

Jag var på ett Me&i party för några veckor sedan och efter att jag har fått barn så har jag inte direkt varit så pigg på att köpa kläder till mig själv. För tidsfristen för ”det tog 9 månader att gå upp så det tar 9 månader att gå ner” har gått ut för länge sen men magen finns kvar. Men eftersom jag köpte deras Skinny Jeans för drygt ett år sedan och dessa har jag använt i princip alla dagar jag haft Jeans så visste jag att jag åtminstone skulle köpa ett par till av dem. Så jag for iväg och ni förstår att jag blev överlycklig när i princip allt jag provade passade! Inget klämde och inget kändes jobbigt när man satt sig ner. Så jag handlade och vågade mig på att beställa en storlek mindre på jeansen än vad jag tidigare haft. Jeansen är på riktigt så sjukt bekväma! Det känns som om man har mjukisar på sig men ser ut som vanliga jeans och vad är bättre än det 🙂
IMG_2679_fotor
Här är Jeansen på mig och jag beställde dem i storlek 30/32 då jag tidigare haft 31/32. Men som med alla stretch jeans så blir de lösare när man använder dem så vill man inte att det skall bli gällivarehäng så behöver man ha bälte i dem. Jag har haft bältet löst så att det bara skall hålla upp dem och det har funkat bra mot gällivarehänget. Om du råkat sett mig det senaste året så är det dessa jeans jag haft på mig.
IMG_2665_fotor
Sedan beställde jag ett par Boyfriend Jeans i storlek 26/32 och nej, det är inte felskrivning. Byxorna är tänkta att vara lösa och slappa typ som hipphoppbyxor men jag det vill inte jag ha, utan jag vill ha dem lite tightare så på Skinny Jeansen har jag 30/32 och på Boyfriend Jeansen har jag 26/32 och de sitter lika på mig. Båda Jeansen kostar 75 euro/st och för mig var de absolut värt det, för dessa jeans är på riktigt de enda Jeansen där jag inte behöver slita dem av mig så fort jag kommer hem för att de spänner. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s