Alla hjärtansdag kort

IMG_2533_fotor
Till årets Alla hjärtansdag/vändag så gjorde vi i år kort med hjärtan på. Jätte originellt jag vet, men en alla hjärtansdag utan hjärtan är ingen alla hjärtansdag enligt mig. (Här fick jag en riktig flashback från när jag gick i lågstadiet och vi hällde mängder av hjärtkort i varandras rockar och fick städa upp med sopskyffel efteråt…) Vårt alla hjärtansdag pyssel blev att jag klippte ut hjärtan och limmade på kortet och sedan fick M fick rita på dem. Jag tyckte detta fungerade väldigt bra som alla hjärtansdag pyssel för små barn. Medan M ritade på korten fick hon förklara vad hon ritade. Ibland ritade hon ”hjärta” men på vissa kort berättade hon att hon ritade något helt annat som t.ex. ”Hattifnattar i Mumindalen” och då skrev jag på andra sidan kortet vad det hon ritat föreställde.

IMG_2573_fotor
Till far i huset gjorde vi ett kort där jag ritade av M:s hand på ett dubbelviktpapper. Tummen och pekfingret var mot en vikt kant så när kortet öppnades upp blev det ett hjärta i hålutrymmet mellan just tummen och pekfingret. Ett fint och personligt handkort 🙂
IMG_2579_fotor
Glad alla hjärtansdag/vändag till er alla! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 tankar på “Alla hjärtansdag kort

  1. I det här huset stämplade vi hjärtan med potatis-stämpel (skar ut med pepparkaksform). E gick bananas så det blev mååånga kort i år. 🙂
    Era var super fina, speciellt det gjort av handen, fiffigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.