Dusch-hatten för att inte få tvål i ögonen

IMG_2258_fotor
M har gillat vatten men nu har hon mitt i allt inte riktigt gillat att man duschar hennes hår, så att tvätta hennes hår har inte varit en favorit vare sig för mig eller henne. Så jag försökte hitta något som kunde göra detta smidigare men överallt hittade jag bara badmössor och det var inte riktigt det jag var ute efter, jag ville ju tvätta hennes hår inte skydda det från vatten. Men på en sida från Singapore så hittade jag dusch-hatten och i samarbete med dem skrivs detta inlägg.
IMG_1884_fotor
Det är alltså en rund hatt som går att justera från 35cm till 45cm. När jag såg den på nätet trodde jag den var gjord i hårdplast men materialet är något som till utseendet ser ut som cellplast. Materialet är elastiskt och mjukt för att den skall sitta tätt mot huvudet och vatten inte ska kunna sippra igenom.
IMG_2253_fotor
Paketet kom hem snabbt och på förpackningen förstod jag inte ett ord men fungerar gör den! Bara att tvätta håret och skölja utan att M får tvål eller vatten i ögonen.
Jag trodde inte M skulle låta den sitta kvar men så fort hon märkte att vattnet inte kom i ögonen så hade den sin givna plats 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Dusch-hatten för att inte få tvål i ögonen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s