Impuls shoppat en vaxduk :)

IMG_2511_fotor
Igår var jag till storstaden Godby en sväng och tittade in hos Sandra på Textilhuset. Egentligen var jag där för att handla lite garn och lite filttyg till två projekt jag har på gång men så fastnade min blick på en vaxduk och då fanns ingen återvändo. Jag bara måste köpa den. Den är vit med olika gröna äppel på och bilderna gör inte vaxduken rättvisa för det vita är vitare och det gröna är mycket klarare och starkare ”äppel grön” i verkligheten. Försökte hitta bättre bilder på nätet men den enda bilden jag hittade var på Defour.se när man söker på ”grönt äpple”. Vaxduken tog jag genast i användning som M:s pysselduk och jag kasserade den gamla som totalt blekande i jämförelse! Duken är 140 cm bred och kostade 9,95 euro/metern, värd varenda cent! Så nöjd! 🙂
IMG_2514_fotor

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Impuls shoppat en vaxduk :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s