Fläktar också på vintern

IMG_1123_fotor
När vi var till Karis sist fick jag med mig ett riktigt bra tips för att få luften att cirkulera i tvättrummet och byket att torka snabbare: att sätta fläkten man har på sommarn att blåsa i tvättrummet på vintern! Jag fattar inte att jag inte själv tänkt på det. Så jag drog fram fläkten från förrådet och det funkar perfekt!
Och har man något som är lite akut att få torrt så är det bara att ställa fläkten framför den och ställa in den på att den inte skall vrida sig utan bara blåsa på just det plagget. Typ som en mega stor hårfön som du inte behöver hålla i. 🙂
IMG_1125_fotor

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s