Hopfällbara flaskan för utflykten

Jag är ofta ut och vandrar med M och en sak som jag har tänkt på är att det är lite bökigt att hitta rätt flaska till drickan vi vill ha med. Ni vet när man hamnar att ta med en halvfull flaska i ryggsäcken eller när en tom flaska tar mycket utrymme på tillbaka vägen.
IMG_1786_fotor
Så jag sökte på nätet och hittade en flaska som går att knyckla ihop och vips hade vi ett samarbete på gång och ett paket dök upp i postlådan! Jag var ivrig att testa Ohyo flaskorna så de fick komma med till simhallen direkt.
IMG_1785_fotor IMG_1782_fotor
Det jag hade missat var att flaskan också hade en pip likt ett sugrör som man kan fälla upp så det var en positiv överraskning. Speciellt i simhallen var det bra med pipen och det var ingen risk för spill och det var faktiskt väldigt smidigt att bara knyckla ihop flaskan och få bort det tomma utrymmet i den och på så sätt ta mycket mindre plats i simhallsväskan som alltid verkar ha krympt under simhallsbesöket.
Det som jag tyckte var lite lustigt var att den kändes konstig att hålla i och dricka ur eftersom den är så speciell i utformningen jämfört med andra halvliters flaskor. Vecken är lite bökiga att rengöra, men funktionen att kunna anpassa flaskan till innehållet är riktigt bra och den kommer helt klart att vara med i väskan när vi far ut på vandringar igen, tills dess kommer den att finnas med i simhallsväskan 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Hopfällbara flaskan för utflykten

  1. Hej! JAG ÄLSKAR dom där flaskorna,Har 2 stycken.Köpte innan dom bytte ägare,fanns i en butik i sthlm. Jag undrar om du vet om det finns ett lättare sätt att beställa några stycken.och vad kostar dom. Finns det tex nån återförsäljare? Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s