Alla hjärtansdag hela året ;)

IMG_2274_fotor
Den här kortpacken fick vi i present av min syster. Denna kortpacke innehåller 52 veckor av romantik, eller kanske mer hoppet om det 😉 Korten finns i en liten svart påse och varje vecka skall man dra ett kort ur påsen. Hälften av korten skall läsas av henne och den andra hälften av honom och på korten finns det beskrivet något romantiskt man skall göra för den andra. Man skrapar fram uppgiften och på det sättet hålls den hemlig för den andra. Vi fick kortpacken innan M kom och det finns kort kvar i påsen än, så jag antar att vi har långa veckor i vår familj 😉 Men själva idén tycker jag är rolig och det är kul med liten puff för att komma ihåg varandra även under småbarnstiden och inte bara under alla hjärtansdag 🙂
Skall ta och skrapa ett kort nu och se vad som dyker upp!
IMG_2269_fotor
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Alla hjärtansdag hela året ;)

    • Ja, egna kärlekskort låter som en bra idé! Jag tycker att det varit lite roligt att inte veta vad som hört till korten och vad som inte hör dit, så du kan ju låta någon annan än du själv eller mannen skriva uppgifterna 😉 Lycka till med bebisen och romantiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s