En annorlunda vetedyna för barn

IMG_1510_fotor
Jag har haft riktigt ont i högra axeln/armen och det är för att jag ligger med min högra hand på M för att hon skall känna sig trygg och sova lugnt. Jag vill förstås att hon känner sig trygg och sover men jag vill inte ha ont i armen. Så jag tog en tunn bomullshandske och fyllde den till hälften med vetekorn och sydde fast den med symaskin. Sedan tog jag snören och snörde åt fingrarna så att det fanns en liten mängd vetekorn i dem alla. Vetekudden var klar och vill man kan man sätta in den i en annan handske för att den skall se lite finare ut.

Vetekuddar är lite luriga och kan ge väldigt mycket eftervärme så jag har lagt vetehandsken på M och lagt min hand ovanpå för att känna efter att inte vetekudden blir för varm för henne. På det sättet har jag luskat ut att min vetehandske blir lagom varm efter 1 minut och 20 sekunder i micron.
Lycka till och Sov gott! 😀

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s