Barnmatsburk blir nappflaska

När M var liten använde vi oss av en suverän nappflaska som heter Dr Brown (läs inlägget här) och jag skulle inte ha bytt ut den mot något, men tanken har ändå funnits att börja använda glasnappflaskor i nåt skede men det har aldrig blivit av.
IMG_1787_fotor
M är nu så stor att hon egentligen bara dricker ur nappflaska till natten, men av en slump så hittade jag info om Keepjar och tänkte att nu skall jag testa glasnappflaska i allafall. Keepjar är en plastring som man kan trycka fast på en barnmatsburk och förvandla den till en nappflaska och jag tyckte att det verkade som en bra idé. Så jag sökte på nätet efter ett ställe var man kunde beställa den, men hittade det inte. Konstigt tyckte jag. Jag kom i kontakt med Annamaja som designat den och det visade sig att de börjar sälja den i butik om drygt en månad (Nu finns den hos Bonti), men att jag kunde få testa den om jag ville 🙂 Självklart ville jag det! 
IMG_1779_fotor
Jag tycker den är väldigt fiffig då det bara är att klämma fast den på en barnmatsburk och vips så har du en nappflaska. Den passade bra till våra Dr Brown nappar och dessutom super smidigt när man har tomma barnmatsburkar hemma att bara ta en ny ”flaska” om man behöver det. Locket tycker jag sitter lite för löst men eftersom vi använder nappflaska hemma så använder jag inte heller locket, så det stör inte mig 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Barnmatsburk blir nappflaska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s