AVSLUTAD! Gilla och dela! Sedan får alla ett Lidodido då man kommenterat inlägget på bloggen!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Lidodido locken för barnmatsburkar (läs inlägget här) och nu vill AddBaby dela ut lock till alla som kommenterar detta inlägg under fredag-lördag 17-18 januari 2014! Super roligt!
IMG_0910_fotor
HUR DELTAR MAN?
Dela tävlingen
Gilla Jag ska bara och AddBaby på Facebook
Kommentera sedan detta inlägg med två saker:
– Tips på vad man kan ha i barnmatsburken med Lidodido locket
– Er hela adress vart locket skall skickas (adressen publiceras inte på bloggen)

Då du kommenterar (alla kommentarer kommer att ha en fördröjning då jag skall godkänna dem och ta bort postadressen först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig). En person kan endast vara med en gång och kontrollera gärna innan lördagens slut att er kommentar säkert kommit med. Man kan delta till den 18 januari 2014 kl 23.59.59.
Välkomna med i utdelningen! 😀

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

149 thoughts on “AVSLUTAD! Gilla och dela! Sedan får alla ett Lidodido då man kommenterat inlägget på bloggen!

 1. Man kan använda burken till hemgjort dessert, när min dotter var liten gjorde jag egen rabarberkräm och hade ner i barnmatsburkar.
  Väntar nu mitt andra barn och kommer göra likadant till denna 🙂

 2. Åh i en sån här liten söt burk skulle jag spontant vilja förvara pyssel i . Små pryttlar som alltid försvinner men jag tror det får bli juice till dottern istället . Vi pressar hej vilt här hemma och ha en egen burk för hennes blandning utan citron skulle uppskattas .

 3. Smart grej som möjliggör återanvändning av barnmatsburkar. 🙂
  Kryddor/pulverkaffe går säkert bra att sedan förvara i dem.

 4. Perfekt, tråkigt att sätta på de gamla varumärkes locken, plus att de sitter mest på sned.
  Tips!
  Fruktpuré med 1 msk vit ris, 1 msk yoghurt, rör om. Perfekt och mättande mellis!

 5. Vilka smarta lock! Blir perfekt till min minsting som just börjat äta och det än så länge är i små omgångar. Både hemlagade varianter (mat och frukt) samt färdigköpt för lata dagar. Äntligen något som håller tätt i väskan när man är på språng!
  Praktiskt att även kunna återanvända burkar, den äldre dottern kan förvara sina småsaker som pärlor och dylikt med detta lock till.

 6. Hej!
  Man kan ha hemmagjord äpple och plommon kräm. Det brukar vara mums och det är smidigt att ta med 🙂
  Ha en fin helg!

 7. Fiffigt! Jag avskyr de vanliga locken då de är så svåra att få dit rätt, blir alltid snett… Så detta vore toppen! 🙂
  Tack!

 8. Eftersom burken är genomskinlig, kan man ha vad som helst i den att förvara, bara så att den ”grejen” kommer in – och så ser man vad det är: skruvar, synålar, säkringar, små batterier – eller om det är väldigt lite kvar av någon ”matrest”, som får plats i den lilla burken – är det ju helt perfekt!

 9. I en liten glasburk kan man förvara allt möjligt: från brödsmulor (ströbröd) , suddgummi, gem till torkade katrinplommon & russin (när det är lite kvar i en större förpackning, sparar det mycket plats att hälla över i en liten glasburk).

 10. Efter att barnmaten är slut, skulle jag använda burken till att ha mellanmål för oss, vuxna: ”ladda” burken med en blandning av nötter & russin och/eller torkade aprikoser – perfekt för mamma eller pappa att knappra på när krafterna börjar truta… *L* 😉
  ser fram emot att få en fin & praktisk lock! Tackar på förhand!

 11. Jag skulle gärna förvara dotterns favoriter mixad pasta och broccoli. smidigt att göra flera portioner åt gången då hon vill äta det varje dag:)

 12. Jag skulle förvara lingonsylt och svartvinbärsgele i burkarna – och ta med till jobbet (som komplement till lunchlådan) – storleken är perfekt äver för dressing till grönsakssalladen. Om man häller dressing på salladen dagen innan eller på morgonen – blir salladsbladen mjuka och ”geggiga”. Det är mycket bättre att ha dressing i en separat burk & hälla över salladen precis innan man äter. Och det nya locket, som jag hoppas att få, kommer att försäkra mig om att dressingen stannar inne i burken och inte hamnar utanför… *L* 🙂

 13. Perfekt burk med lock till många användningsområden. Jag kommer ha sylt, socker eller kaffepulver när man ska på picknink

 14. Tack till alla som deltagit i utdelningen av Lidodidolocken! Och vilka fina förslag på användningsområden ni har gett 🙂
  (Några av er har inte angett snigel postadressen i era svar och till er har jag skickat separat e-post till e-post adressen ni angett. Om ni inte meddelat er adress som svar på e-posten innan måndag 20 januari 2014 kommer locken tyvärr inte att kunna skickas till er. 😦

  Tack än en gång till alla deltagare och håll utkik det kommer fler tävlingar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s