Klistermärke i pottan?

IMG_1028_fotor
Den här lappen var jag först lite tveksam till att köpa men jag gillade idén så bestämde mig för att testa den. Denna svarta lapp på ca 8 cm i diameter heter ”My wee friend” och är alltså ett klistermärke som man klistrar fast i botten på pottan för att barnet skall få en liten extra morot till att tycka att det är roligt att gå på pottan. Klistermärket reagerar på värme så mitt i allt förvandlas det svarta klistermärket till en leende figur i botten på pottan. 😀IMG_1027_fotor
Jag klistrade fast stjärnan i botten på pottan och testade att hälla varmt vatten i pottan och mycket riktigt så blev där en leende stjärna och för att få klistermärket svart igen var det bara att hälla på kallt vatten istället. Visade mitt trolleritrick för M och hon tyckte det var roligt så nu är jag jätte glad att jag köpte dessa. Jag skulle egentligen ha köpt dem från Familia i Mariehamn men då de var slut när jag var in så beställde jag från en finsk sida som heter Mamidea istället (5 euro st) och för er i Sverige finns de att beställa t.ex. från Jollyroom för 49 kronor. Jag tycker det är en kul grej för att underlätta potträningen 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Klistermärke i pottan?

  1. Allt som kan göra potträningen lite roligare och intressantare är bra:) Vi gjorde en Pottkalender till vår son där han fick klistra in kissdroppar och bajskorvar varje gång han gick på pottan – den blev en sådan succé att jag nu gjort ”en riktig” som går att beställa på minpottkalender.se. I Pottkalendern finns kiss- och bajsklistermärken som barnen får klistra in i ett ”veckoschema”. Funkade för oss!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s