Hushållspappersrullen för mig

IMG_1018_fotor
Jag vet egentligen inte vad som hände men efter att vi fick barn så konsumerar vi mer hushållspapper än innan. Hushållspappret verkar ta slut snabbare än man hinner byta rulle och varje gång ett ”akutläge” händer då man behöver hushållspapper mer än nånsin så är det typ ett papper kvar på den där rullen. Väldigt irriterande. Men så var M:s farmor på besök och mitt i allt så stod det en extremt stor hushållspappersrulle på bordet, Serlas Giant XXL (som jag gör samarbete med). En rulle av den motsvarar 8 vanliga hushållspappersrullar så ni förstår att jag var glad. Nu kändes det mer som att pappret aldrig tog slut och för en småbarnsförälder är det vardagslyx!
IMG_1021_fotor
Pappret är lite tunnare än vanligt hushållspapper och ovan ser ni XXL under och vanligt ovanpå.
IMG_1022_fotor
Problemet jag hade var att man måste byta hushållspappersrulle så ofta och för på varje hushållspapparsblad du tar från en vanlig rulle kan du ta 8 st från XXL rullen för att de skall ta slut samtidigt.
IMG_1017_fotor
Så I-landsproblemet med hushållspappersrullar som måste bytas för ofta är löst för min del. Tack 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s